Wordt 30 april een rampdag voor je gezondheid?

Beste vrienden,

30 april a.s. zou wel eens een rampdag kunnen worden. Op die dag wil de EU namelijk een wet aannemen die het gebruik van medicinale planten en kruiden gaat verbieden. Zélfs wanneer deze planten en kruiden aantoonbaar effectief of heilzaam voor je gezondheid zijn. En dat niet alleen: sommige planten, zoals lavendel, goudsbloem, brandnetel etc. zou je dan ook niet meer in je tuin mogen hebben.

Vanaf die dag heb je dus geen keuze meer, maar ben je afhankelijk van chemische poeders, pillen en preparaten.
Drie keer raden wie er achter dit belachelijke initiatief zit? Juist. De farmaceutische industrie. De industrie die dit soort gezonde ontwikkelingen als een enorme bedreiging ziet gezien het feit dat de winsten teruglopen door het gebruik van alternatieve middelen.

De enige manier om deze absurde wet rigoureus een halt toe te roepen is door massaal een petitie te tekenen. Laten we dit met zijn allen DOEN, voordat het te laat is. Er zijn op dit moment véle mensen, verenigingen en advocaten actief om dit weerzinwekkende tij te keren. En het goede nieuws is: jij kunt er ook aan meewerken. Door nu even deze link te volgen, eventueel het filmpje te bekijken en door deze belangrijke petitie te tekenen: http://www.savenaturalhealth.eu

Als je lijf je lief is en je een hart hebt voor de aarde, teken dan NU deze petitie. Want dat onze gezondheid en onze keuzevrijheid op déze manier in het nauw komen, is natuurlijk te gek voor woorden.

One Response to Wordt 30 april een rampdag voor je gezondheid?

  • Dylan says:

    Dit verbod op heilzame planten is een directe belediging naar de natuur, geneeskunde en de mensen die er door de jaren heen baat bij hebben gehad. Ik kan me niet indenken dat in het jaar 2011 een dergelijk natie achtig verbod kan worden gemaakt. laat staan een serieus wets voorstel. Daarom pleit ik vanuit het diepst van mijn ziel dat alle medeplichtigen en hun nageslacht van dit wetsvoorstel aan heftige ziekten komen te lijden die alleen door planten geheeld kunnen worden. Deze wetsvoorstel is als het invoeren van het verbod van joden op bepaalde plaatsen waarna het dragen van de Jodenster wordt ingevoerd. Hoe dat verder verlopen is weten we nu. Hoe gaat deze wet zich ontwikkelen? want hierbij blijft het dus niet.

    Weg met de kapita-fundamenta- terror- facisten

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)