Wellnesscentrum Westcord Strandhotel Seeduyn is een aanrader!

Vorige week opende het WestCord Strandhotel Seeduyn op Vlieland haar wellnesscentrum voor genodigden. Één van de genodigden vroeg mij of ik zin had om mee te gaan.

Totaal niet wetend wat te verwachten ben ik meegegaan omdat ik wel zin had in een dagje niks doen. En wat ben ik achteraf blij dat ik mee ben gegaan….

Het was fantastisch!! Het begon met een heerlijke boottocht naar Vlieland. Op het dek heb ik genoten van het prachtige weer met uitzicht op de zeehonden die zich hadden verzameld op de zandbanken.

Na onze aankomst op Vlieland werden we samen met de andere genodigden opgehaald door een busje en werden we afgezet bij het hotel wat direct aan zee was gelegen.

Het mooie van Vlieland is dat hier geen auto’s van toeristen op mogen komen, alleen van de bewoners van het eiland. Dit heeft als gevolg dat er dus bijna geen verkeer is wat heerlijk rustgevend is.

Tijdens de busrit naar het hotel kreeg ik Vlieland in vogelvlucht te zien. Ik wist niet dat dit zo’n mooi eiland was!! Een echt pittoresk eiland met kleine, knusse huisjes omgeven door een prachtige natuur.

Na een zeer hartelijk welkom bij strandhotel Seeduyn werden we rondgeleid door het hotel én uiteraard door het wellnesscentrum. Hier waren we immers voor gekomen. Prachtig!! Verschillende sauna’s, een voetenbad, stoomcabines en wisselbaden.

Een prachtig overkapt zwembad met als mogelijkheid het dak te openen bij mooi weer. Ook biedt het wellnesscentrum gezichts- en lichaamsbehandelingen aan en kun je gebruik maken van de zonnebank. Je kunt jezelf dus echt volledig laten verwennen.

Het hotel biedt zelfs de mogelijkheid aan om een week te detoxen. Nu denk je misschien, detoxen?? In het kort komt het er op neer dat je je lichaam reinigt door een week te sapvasten met aanvullende voedingssupplementen in combinatie met optionele darmspoelingen waarbij je in de tussentijd kunt genieten van alle luxe die het hotel en de omgeving te bieden heeft.

Het betreft een totaalpakket waarbij ook yoga, mindfullness en massages zijn inbegrepen. Een zeer uitnodigend concept waardoor ik erg enthousiast ben geraakt. Zeker na mijn indruk van Vlieland, het hotel en de reacties van de mensen die de kuurweek al hebben ondergaan! (meer info over de detox kuurweek via Detoxkuren.nl)

Na de rondleiding door het wellnesscentrum werden we naar onze kamers toegeleid. Zeer mooie, luxe en ruime kamers met uitzicht op zee! ‘s Morgens wakker worden door het ruisen van de zee en het geluid van de meeuwen…echt een cadeautje!! En een badkamer met bubbelbad…!! Wat wil je nog meer??

Het weer was ons zeer goed gezind want we hebben twee volle dagen heerlijk weer gehad. Vlieland heeft een prachtige natuur waar je lekker doorheen kunt wandelen en fietsen. Ook zijn er volop terrasjes waar je heerlijk kunt gaan zitten en kunt eten (als je niet aan het detoxen bent).

Voor diegene die net als ik dachten dat Vlieland een suf saai eiland is; het tegendeel is waar!! Een prachtig eiland om gezellig met vriendinnen, met je moeder of partner naar toe te gaan. Ik ben in ieder geval bezig mijn vriendinnen zo ver te krijgen met mij mee te gaan detoxen op Vlieland…..

Hotel Seeduyn, bedankt voor de twee heerlijke dagen en de gastvrijheid!!

Groetjes,

Romy

One Response to Wellnesscentrum Westcord Strandhotel Seeduyn is een aanrader!

  • Arnoud Hordijk says:

    Vorige week een detox weekje gedaan in het westcord hotel op Vlieland onder begeleiding van het team van Frie-Vit! Heb al meerdere kuur reizen gedaan maar moet zeggen dat dit een van de betere is geweest! Het hotel en locatie zijn prima en met name het wellness gebeuren is erg prettig en fraai! Kamers in het hotel waren ruim en van alle gemakken voorzien. Het team van Frie-vit is erg enthousiast en begeleidt de deelnemers optimaal! Voor iedereen is er, tijdens deze toch wel moeilijke paar dagen, genoeg te doen. Of niet, daar wordt je geheel vrij ingelaten! Al met al een aantal zeer prettige dagen gehad en kan dit anderen aanraden!

    Arnoud

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)