Wat is counseling?

Counseling is een praktische en laagdrempelige vorm van psychologische hulp waar u zonder doorverwijzing terecht kan. Een counsellor oordeelt niet maar verkent samen met u de problemen waar u tegenaan loopt door middel van effectieve en gestructureerde gesprekken. Counseling is een gesprekstherapie op basis van vertrouwen en samenwerking.

Waarom counseling?
Counseling helpt bij het verkennen en herkennen van het werkelijke probleem. Het helpt bij het ordenen van gedachten, gevoelens, emoties en gedrag. Counseling geeft bovendien inzicht in uzelf en uw leven en helpt grip te krijgen op uzelf en uw leven. Een counsellor is deskundig in menselijke en relationele processen en helpt om mensen zelf naar een geschikte oplossing voor hun problemen te laten zoeken; blinde vlekken worden zichtbaar gemaakt, onderliggende gevoelens en verwachtingen worden helder gemaakt en de onderlinge communicatie wordt onder de loep genomen.

Download hier de Frie-vit Counseling folder in PDF vorm.

Frie-vit
De brug naar een optimaal leven!

Frie-vit Contact ButtonFrie-vit

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)