Wandeltocht bewegen voor overleven & Frie-Vit.

Er zijn ondertussen al aardig wat mensen die voor Frie-Vit willen lopen met de wandeltocht beleven voor overleven. Wat is nu de bedoeling?

In de eerste week van april 2012 organiseert Frie-Vit een week voor vrouwen met borstkanker, of vrouwen die borstkanker hebben gehad. In deze week worden ze niet alleen verwend, maar ook gecoacht. daarnaast wordt het een week vol ontspanning. We gaan wandelen, mediteren, er is yoga, massage, enz. De vrouwen gaan genieten van het mooie Bildt, dat alle rust en ruimte heeft, en wel in de luxe groepsaccommodatie van camping de Blikvaart. Deze week is bedoeld om de vrouwen rust en ruimte

te geven en hun leven weer op te pakken. Alles mag, niets moet. Juist omdat ziek zijn veel geld kost en het soms een probleem is om dan ook nog geld uit te geven voor jezelf, willen wij de bijdrage die de deelnemers moeten bijleggen zo laag mogelijk houden. Het liefst bieden wij de week gratis aan. Nu zijn er al veel mensen die vrijwillig hun diensten beschikbaar willen stellen maar er zijn natuurlijk wel degelijk een aantal kosten zoals de accommodatie, catering, eten en drinken, fietsenhuur, etc.

Van het inschrijfgeld van Bewegen voor Overleven gaat de helft naar borstkanker gerelateerde doelen, ook wij kunnen aanspraak maken op een geldbedrag uit deze pot. Dit dekt echter maar een klein deel van de kosten.

Wil je mee lopen voor Frie-vit, dan schrijf je je in bij ons. Je betaald gewoon de 15 euro die iedereen betaald als inschrijfgeld, dit doe je aan ons. Wij regelen de inschrijving verder. Daarnaast zoek je zo veel mogelijk mensen die jou willen sponsoren. Dat geld komt op een aparte rekening en gaat volledig naar het goede doel wat Frie-Vit voor ogen heeft.

Wat doet Frie-Vit dan voor jou, als loper? Wij zorgen dat je in een shirt loopt van ons. We verzorgen de catering onderweg. Je hoeft dus nergens aan te denken. Tevens gaan we enkele masseurs inzetten aan het eindpunt. Dus na de 25 km kun je je stijve spieren laten masseren. Uiteraard mogen andere mensen daar ook gebruik van maken.

Uiteindelijk is het dus de bedoeling dat jullie als deelnemer een onvergetelijke dag hebben en zo’n 20 vrouwen volgend voorjaar een onvergetelijke week zodat ze uitgerust en vol goede moed verder kunnen.

Opgeven kan nog tot 6 september, doe jij mee?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)