Voorlichting Detox

Ontgiften van het lichaam van binnen uit. Gifstoffen worden grondig verwijderd via de natuurlijke weg.  Ontdoe u van oude slijmlagen (mucus) en toxische stoffen die soms jarenlang in uw darmen hebben gezeten. De opgestapelde “slakken”uit de darmen worden losgemaakt. Door deze reiniging krijgt u voelbaar meer vitaliteit en ziet u er gezonder uit.

Detoxen is tevens een zeer goed begin om gewicht te verliezen. Met grondig gereinigde darmen begint u schoon en “opgeruimd”.

Nadat wij zelf een detoxkuur hebben gevolgd, met fantastisch resultaat, hebben we ons de laatste jaren intensief verdiept in wat en hoe klachten ontstaan vanuit voeding en gifstoffen die ieder mens binnen krijgt. Inmiddels zijn wij in Nederland een van de meest gevraagde deskundigen op het gebied van ontgifting ofwel detox.

In de afgelopen 3 jaar hebben honderden mensen hun voordeel gedaan met onze detox- of ontgiftingskuur die je thuis kunt doen of je kunt kiezen voor onze All inclusieve Wellness Detox kuurweek op Vlieland.

Hoe dit werkt en waarom, wat moet je doen, past dit bij jou? Meld je aan op voor de voorlichtingsavond, deelname is gratis!

De hele maand september is er 10% korting op alle detoxpakketten en op de wellness detoxreis op Vlieland.

Wilt u meer weten? Meld u aan op voor de voorlichtingsavond, deelname is gratis! Gebruik het contact formulier om u aan te melden.

Aanvang: 20:00 uur

Klik hier voor meer info over de Detox kuren van Frie-vit!

Frie-vit
De brug naar een optimaal leven!

Ga naar Frie-vit ContactformulierGa naar Frie-vit Aanmeldformulier Ga naar Frie-vit Home-pagina

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)