Voetreflextherapie

Voetreflextherapie is een echte volksgeneeskunde die eeuwen geleden al toegepast werd in landen als Egypte, India en China. Men wist toen al dat massage van de voeten een positieve uitwerking had op de gezondheid. De reflexpunten en –zones corresponderen met weefsels en organen in het lichaam. Alles van het lichaam is op de voetzool terug te vinden. Door middel van (drukpunt) massage bevorderen we de doorbloeding. Hierdoor vindt er een betere toevoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen plaats. Ook verbetert de lymfe- en energiedoorstroming. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam, wat iédereen bezit, wordt gestimuleerd.

Voetreflexmassage is een ondersteunende natuurgeneeskunde die samen met de reguliere geneeskunde ingezet kan worden. Komt u bij de reguliere arts maar steeds niet verder dan kán Voetreflexmassage een nieuwe ingang zijn tot vermindering van uw klachten. Door het lichamelijk contact en de aandacht voor de persoon in z’n geheel is de behandeling bijzonder ontspannend en helend.

Voor iedereen die regelmatig wil ontspannen, klachten geen kans geeft en vitaal wil blijven. Voor mensen met chronische en acute klachten, lichamelijke- en psychisch- of emotionele klachten. De klachten kunnen met behulp van voetreflexmassage positief beïnvloed worden, verminderen en zelfs verdwijnen. Soms kan er eerst een verheviging van de klacht op treden, vervolgens zal er doorgaans sprake zijn van verbetering.

Voetreflexmassage kan een waardevolle bijdrage leveren aan o.a.
Migraine en andere hoofdpijnklachten.
Menstruatiestoornissen en andere hormonale klachten.
Maag en darmstoornissen en andere spijsverteringsklachten.
Hooikoorts en andere luchtwegproblemen.
R.S.I. en andere spier en gewrichtsproblemen.
Koude handen & voeten en andere hart en vaatproblemen.
Depressie.
Slecht slapen.
ADHD.
Bedplassen / prostaat problemen
Ontspanning tijdens de zwangerschap

Kortom daar waar iets in het lichaam is ontregeld kan voetreflexmassage helpen weer balans te brengen.

Er wordt bij Frie-Vit regelmatig een cursus voetreflexmassage gegeven zodat u ook zelf leert thuis en in uw eigen omgeving kleine klachten te behandelen.

Frie-vit
De brug naar een optimaal leven!

Frie-vit Contact ButtonFrie-vit

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)