Trainingsbureau Zorgsector

Speciaal voor werknemers en werkgevers in de zorgsector heeft Frie-Vit trainingen ontwikkeld. Bij Frie-Vit werken ervaringsdeskundigen. Wij zijn vrouw, moeder, Fries en hebben een achtergrond van dienstverlening, zowel in de zorg als zakelijk. Daarbij hebben wij vele opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van gezondheid, psychologie, zelfontwikkeling en pedagogie.

Een training wordt altijd op maat gemaakt.
Omdat elke organisatie uniek is, staat de vraag centraal en van daaruit wordt de behoefte in kaart gebracht. Dit alles is mogelijk voor zowel zorgbieders als zorgvragers.

Trainingen en workshops die we eerder hebben gegeven zijn onder andere:

Als moeten willen wordt, wordt denken doen.  
Bij het doorvoeren van veranderingen is het belangrijk dat men er een goed gevoel bij heeft en zich persoonlijk betrokken voelt. Dus het hoofd naar het hart.

Als ik nee zeg, voel ik me schuldig & Van het hart naar het hoofd
Trainingen die speciaal zijn ontwikkeld om professioneel te zijn in een werksituatie.  Professionaliteit in de zorg vereist dat men grenzen aangeeft en dat is vaak lastig. Vooral in de zorg werken veel vrouwen. In onze opvoeding hebben we geleerd om vooral het lieve meisje te zijn en voor anderen te zorgen. In een werksituatie, vooral in de vraaggestuurde zorg, kan dit resulteren in lastige situaties.

Attitude Training
Als werknemer ben je het visitekaartje van het bedrijf of de organisatie waarin je werkt. Bedrijfsmatig wordt er een bepaalde houding van je gevraagd. Voor leidinggevenden of collega’s is het soms lastig om mensen aan te spreken op hun houding, styling of taalgebruik. Wij zijn buitenstaanders en hebben in deze training wel de mogelijkheid om een en ander duidelijk te stellen.

EHBO met Homeopathie
Wat is er gemakkelijker dan een homeopathisch middel te geven dat helpt om een wond snel te doen genezen en blauwe plekken voorkomt. Een korte uitleg van homeopathie, een pakket met homeopathische middelen en u kunt snel en effectief handelen bij kleine ongelukjes.

Wij geven diverse workshops zoals, ademhaling, masseren, effectief communiceren,  verslavingen enz.. of een workshop op maat. Natuurlijk kunt u ook bij Frie-Vit terecht voor individuele consulten.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)