Tineke van der Woude

Therapeut, Councellor & Coach

Tineke van der Woude

Therapie:
*
NEI Therapie
* APS Therapie
* Magneet Therapie

Counseling & Coaching:

* Wat is Counseling?
* Kinder Counseling
* Relatie Counseling
* Spirituele Counseling
* Coaching

Tineke van der Woude-Koning, Therapeut, Counsellor en Coach.
Geboren in 1958, getrouwd en moeder van 3 jong volwassen kinderen.

In mijn praktijk komen de diverse opleidingen en trainingen op het gebied van psychologie, persoonlijke ontwikkeling, communicatie, leiderschap en ervaring van meer dan 20 jaar werken met alle facetten van het mens zijn, samen. Hierbij maak ik gebruik van mijn grote intuïtie.

Ik ga er van uit dat een mens een geheel is, lichaam en geest vormen een prachtig op elkaar afgestemde eenheid. In mijn praktijk binnen Frie-vit staat niet alleen de klacht centraal, maar de mens als geheel en ook de gevolgen die dit voor haar/zijn omgeving heeft.

In mijn praktijk schep ik de voorwaarden om u veiligheid en vertrouwen te bieden om oorzaken op te sporen, oplossingen te vinden en van daaruit bewust keuzes te maken.

Persoonlijke benadering, vertrouwen, respect en ruimte zowel in tijd als in uw persoonlijk verhaal is in mijn praktijk een voorwaarde. De methoden waarmee ik werk zijn oplossing- en toekomstgericht en vormen samen of onafhankelijk van elkaar een basis om u zowel geestelijk als lichamelijk in optimale conditie te brengen.

Mijn werkwijze is: persoonlijk betrokken met verstand van zaken. Daarom heb ik zeer diverse lichaamsgerichte opleidingen gevolgd en opleidingen en trainingen op het gebied psychologie, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en transformatieprocessen.

Dat is waar Frie-vit op is gebaseerd.

Pas als je weet wie je bent kun je op een evenwichtige manier omgaan met je leven en (als je dat wilt) met het grote universum waar je deel vanuit maakt.

Download hier de Frie-vit Counseling folder in PDF vorm.

Frie-vit
De brug naar een optimaal leven!

Frie-vit Contact ButtonFrie-vit

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)