Schone darmen zijn van levensbelang!

Eten is noodzakelijk. Maar eten is niet het zelfde als voeding. Ons lichaam heeft voeding nodig om te kunnen functioneren.

Wanneer je in de supermarkt loopt en eens de moeite neemt om op de verpakkingen te lezen wat er in zit, dan begrijp je meteen wat er wordt bedoeld met eten is nog geen voeding.

Je kunt er bijna niet omheen. Wanneer je helemaal zuiver wilt eten dan is dit bijna niet te doen. Natuurlijk kun je zoveel mogelijk verse, volkoren en biologische producten gebruiken in je menu, maar dan nog krijg je stoffen binnen waar je lichaam niets mee kan.

Groente en fruit zijn vaak behandeld met gifstoffen en zelfs in volkorenbrood zitten stoffen toegevoegd die niet goed voor ons zijn.

Jouw lichaam is een fantastisch en intelligent systeem. Wanneer er iets binnenkomt wat een bedreiging kan zijn dan wordt dit op gelost door op het weer snel af te voeren.

Dit is in principe een zaak van leven of dood.

Afvoeren gebeurt voor het grootste deel door de darmen. In de maag is al zuur toegevoegd om de ongewenste stoffen verteerbaar te maken. Maar de darm is niet berekend op de grote hoeveelheid zuren. Om de darmwand te beschermen wordt er een plakkerige slijmlaag aangemaakt.

Een handige oplossing die echter als nadeel heeft dat ontlasting kan blijven plakken. Je kunt je voorstellen wat er in de loop van de tijd in jouw darmen gebeurd. Langzamerhand wordt je lichaam vergiftigd.

Voedingstoffen en afvalstoffen worden n.l. door de darmwand naar hen vanuit het lichaam getransporteerd. Wanneer deze weg wordt geblokkeerd kan het lichaam niets anders doen dan afvalstoffen opslaan. Dit gebeurt vooral rond gewrichten en organen. Geen wonder dus dat zoveel vage klachten hun oorsprong in de darmen vinden.

Schone darm:

Vervuilde darm:

Help je darmen door ze schoon te maken. Darmreiniging is hiervoor een van de belangrijkste methoden.  Wanneer je dan ook nog voedingssupplementen neemt om jouw organen te ontgiften en opnieuw te revitaliseren help jij jouw lichaam weer een heel eind op weg naar optimale gezondheid.

Kijk op www.detoxkuren.nl voor meer info.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)