Quantum Touch

Ons lichaam heeft het vermogen zichzelf te helen, wanneer dit niet meer goed wordt gedaan dan  is er een storing in het energiesysteem. Quantum-Touch is een methode waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd zodat levensenergie weer kan gaan stromen.

Quantum-Touch behandeling:
De Quantum Touch behandeling begint altijd met UITLIJNEN (het controleren op de scheefstand van rugwervels botten en het rechtzetten daarvan). Uitlijnen is een heel belangrijk aspect. De intelligentie van het lichaam gebruikt de quantum energie (door een lichte aanraking) om botten en wervels te laten bewegen en terug te laten schuiven naar hun oorspronkelijke plaats. Dat proces doet de lichaamsintelligentie en de zelfgenezingskracht van het lichaam. Scheefstand en subluxaties (term van chiropractoren en fysiotherapeuten) kunnen voor veel ongemak en pijn zorgen. Zij veroorzaken een energieblokkade waardoor veel zenuwen niet optimaal kunnen functioneren. Zenuwen zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid energie overal in het lichaam terecht kan komen.

Binnen Frie-Vit  kan de Quantum Touch gecombineerd worden met shiatsu of een van de andere therapeutische massages.

Frie-vit
De brug naar een optimaal leven!

Ga naar Frie-vit ContactformulierGa naar Frie-vit Aanmeldformulier Ga naar Frie-vit Home-pagina

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)