Quantum Light Breath

Wat is de Quantum Light Breath?
De Quantum Light Breath is een sterk geconcentreerd adem-meditatie-proces dat je persoonlijke ontwikkeling geweldig versnelt door het bewuste denken te passeren en direct oude programmeringen uit het onbewuste los te maken. Het vermindert de noodzaak van analyse, pijnlijke emotionele ervaringen, jaren van therapie of persoonlijk groei en onvruchtbare meditatie. Het brengt je in een verruimde staat van bewustzijn. Je ervaart Universele Liefde echt en niet als een onbereikbare concept. Er is een diepe verbinding met de Universele Intelligentie.

Frie-vit Quantum Light Breath data:
maandag 14 februari
maandag 21 februari
maandag 28 februari
maandag 6 maart

Wat kan je van de Quantum Light Breath verwachten?
Verwacht diepe en krachtige veranderingen. De QLB (Quantum Light Breath) zal onzuiverheden en gifstoffen uit de verschillende lagen van je wezen opruimen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Wees je er van bewust dat de QLB een meditatie is, een innerlijke ervaring. Het is ontworpen als een techniek om door het denken heen te breken zonder met het denken aan de slag te gaan. Het belangrijkste deel van het denken is het onderbewuste, dat een soort megacomputer is die alles opslaat – dus ook al onze traumatische ervaringen inclusief en vanaf de geboorte. Het wonderlijke is dat het onbewuste gelooft dat al deze traumatische ervaringen nog steeds gebeuren.
Omdat je denken gelooft dat deze oude gebeurtenissen voortdurend opnieuw gebeuren (of kunnen gebeuren), produceert het voortdurend beschermende gedachten, houdingen, strategieën, enz. Dit leidt op zijn beurt weer tot verdedigend gedrag met de daarbij behorende fysieke spanningen die het lichaam beschermen, de zogenaamde lichaamsbewapening. Deze spanning kan ook optreden in de organen, waardoor ze niet optimaal kunnen functioneren. Al deze spanningen en de angst die er achter zit, hebben een grote invloed op ons leven.

Bij de QLB gaan we er van uit dat het denken bestaat uit een verzameling herinneringen die in wezen onschuldig zijn, maar wel bevrijd moeten worden. Als we ze niet bevrijden zullen ze doorgaan ons op onbewust niveau te beïnvloeden.

Tijdens een QLB sessie:
De energie die door het ademen wordt gecreëerd zal oud materiaal uit het onbewuste omhoog brengen. Dit gebeurt in de vorm van gedachten, emoties, onrust of lichaamsgewaarwordingen. Als dit gebeurt dan kunnen deze uitlatingen worden losgelaten door ze toestemming te geven om er te zijn. Accepteer ze. Geef ze de ruimte. Verzet je er niet tegen en ga niet in gevecht met wat er boven komt. Alleen toelaten.

Door het toe te laten, geven we het onbewuste de boodschap dat het onbelangrijk is en dat maakt dat het onbewuste het los kan laten. BLIJF met je aandacht gericht op het NU van je adem. Keer altijd weer terug naar de adem. Sta emoties toe om boven te komen, maar ga er NIET op in zoals vaak wordt aangeraden.

Tot slot nog iets over fysieke transformatie:
De QLB is erg goed voor het lichaam. De toename van zuurstof in het bloed verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het activeert het helende metabolisme in alle organen en klieren. Het remt parasieten, schimmels en virussen. Het stabiliseert de zuurgraad van het bloed en brengt balans in de rechter en linker hemisfeer van de hersenen.

Van al onze organen verbruiken de hersenen de meeste zuurstof. Ook hebben ze het meeste last van verminderde zuurstofopname. De QLB bezorgt de hersenen niet alleen hun belangrijkste voedingsstof, maar stimuleert ze ook om weer te gaan groeien.

Omdat het ademen een diepgaande schoonmaak teweeg brengt, is het goed om te letten op de symptomen hiervan. Het lichaam heeft verschillende manieren om gifstoffen die waren opgeslagen weer uit te scheiden. Een aantal hiervan is enigszins onplezierig.

Gifstoffen die door het ademen uit het lichaam worden gedreven, komen eerst in de bloedsomloop en worden daarna door de verschillende uitscheidingsorganen verwijderd. Maar zolang ze zich in het bloed bevinden (op zijn hoogst een paar uur) kan het zijn dat je wat slaperigheid ervaart, soms wat duizeligheid, vermoeidheid, misselijkheid, pijn in de gewrichten, hoofdpijn of nervositeit.

Als dit gebeurt, schrik er dan niet van en stop het ook niet. Laat het gebeuren. Je bent jezelf aan het reinigen. Als je een aspirientje neemt of zoiets dan zit je het natuurlijke proces in de weg. Neem rust, drink veel water en blijf vooral ademen. Lichte beweging zoals wandelen is ook erg goed. En besef terwijl dit gebeurt dat je helderder, lichter, gezonder en slimmer wordt.
Dit alles door simpel weg op een goede manier adem te halen en je hierop te blijven concentreren. Door de muziek wordt het proces gestimuleerd. Ook voor mensen die moeite hebben met meditatie is dit een aanrader en een bijzondere ervaring.

Frie-vit Quantum Light Breath data:
maandag 14 februari
maandag 21 februari
maandag 28 februari
maandag 6 maart

Deze cursus start 20.00 uur, kosten 10,- euro, graag van te voren opgeven.
Zie onze Agenda voor overige data.
Meer informatie en/ of opgave: www.frie-vit.nlfrie-vit@frie-vit.nl , tel. 0518-401094

Frie-vit
De brug naar een optimaal leven!

Ga naar Frie-vit ContactformulierGa naar Frie-vit Aanmeldformulier Ga naar Frie-vit Home-pagina

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)