Nieuwsbrief 30-03-2011

Spoed spreekuur
Vanaf maandag 21 maart houden wij op maandag, woensdag en donderdag ochtend van 8.30 tot 9.00 uur spreekuur voor spoedgevallen.

Hooikoorts
Het voorjaar komt weer langzaam op gang. Langzaam komen we uit de “winterstand”, de eerste bollen zijn al in de bloei. Dit betekend ook dat het weer tijd is voor de hooikoorts preventie. Laat je hooikoorts alergie geen rol spelen dit voorjaar. Het preventieve middel dient deze maand ingenomen te worden. Dit verminderd de gevoeligheid voor allergieën.
Ga naar www.frie-vit.nl klik op behandelmethoden en onder het kopje hooikoorts kunt u het hooikoorts formulier downloaden. Mail dit ingevuld naar ageeth@frie-vit.nl en maak een afspraak. Deze afspraak wordt geheel vergoed door uw ziektekostenverzekeraar bij de plus verzekeringen

Voorjaarsschoonmaak
Met de start van het nieuwe jaar en de lente en zomer in het vooruitzicht, ben je jezelf weer meer bewust van je vitaiteit, energie en de extra kilootjes. Detoxkuren die het lichaam en de organen van binnen uit grondig reinigen, zijn in het voorjaar mateloos populair. Vorig jaar hebben zo’n 200 mensen bij Frie-Vit het detoxprogramma van 12 dagen gevolgd en de resultaten overtreffen ook onze stoutste verwachtingen. Het unieke Biodetox detoxprogramma’s zorgt voor een versnelde afvoer van gifstoffen en slakken in het lichaam en kan worden aangepast aan je eigen behoefte. Het vormt dé perfecte kuurbehandeling voor een ieder die het voorjaar en de zomer van 2011 vitaal, fit, stralend en vooral gezond tegemoet wilt treden! Op donderdag 27 april om 20.00 uur is er een voorlichtingsavond waarin wordt uitgelegd wat een detoxkuur inhoud en is er ruimte voor al uw vragen.

Afvallen en overgewicht
Overgewicht kan een probleem zijn, of het nu veel of weinig kilo’s zijn Deze avond gaat dietiste Klasina van der Veen in op de aspecten die hier mee te maken hebben. Afvallen is niet iets dat je “zo maar even” doet, er komt meer bij kijken dan alleen even anders eten. Wat past bij jou, wat heb je tot nu toe gedaan, wat weet jij echt van voeding? Kortom alles wat je altijd al wilde weten over afvallen en overgewicht. Dinsdagavond 19 april 20.00 tot 21.30 uur. Opgave via klasina@frie-vit.nl. Kosten 12,50 per persoon.

Frie-Vit froulju’s cafe
Iedere laatste woensdag van de maand is er froulju’s cafe. Vanaf nu kunnen onderwerpen worden ingebracht. Heb jij een onderwerp, iets wat je bezig houdt, iets waar je tegen aan loopt? Mail het van te voren en we gaan er mee aan de slag, dit kan ook anoniem. De ervaring leert dat iedereen altijd iets leert, energie en inspiratie krijgt op deze avond. Geef je van te voren even op dan maken we er weer een bijzondere avond van.

Kinderen in scheiding
Lena Schipper is bij Frie-Vit als pedagoog ook deskundig en ervaren als kinder bemiddelaar bij scheidingen. Een scheiding is altijd pijnlijk, maar als er kinderen bij betrokken zijn wordt het nog moeilijker. Een onpartijdige gesprekspartner is dan belangrijk om alles op een rijtje te zetten en het belang van de kinderen te waarborgen. Samen met u helpt zij om duidelijke afspraken te maken voor de toekomst van uw kinderen. Natuurlijk kunt u ook voor andere vragen of problemen die met kinderen te maken hebben bij Lena terecht.

Blij en tevreden met mezelf
(zelfontwikkeling: inzicht en verandering in jezelf)
Soms zit je niet lekker in je vel. Het voelt alsof je wordt geleefd, je “moet”zoveel en wordt van alles van je verwacht, iedereen wil iets van je. Of je hebt het gevoel dat het anders moet, maar hoe? In deze cursus leer je in 5 weken veel over jezelf. Je krijgt inzicht in de patronen die jij je eigen hebt gemaakt. Je kijkt even met andere ogen in jouw spiegel. Jouw valkuilen en jouw kracht worden duidelijk. Je geeft jezelf de kans weer terug bij jezelf te komen en weer op je zelf te vertrouwen. Wil jij jezelf ontwikkelen in wie je bent, jouw relaties, jouw werk enz, dan is deze cursus het mooiste cadeau dat je aan jezelf kunt geven. Het certificaat dat je na afloop krijgt kun je op jouw cv zetten. Steeds meer werkgevers stimuleren zelfontwikkeling en vergoeden deze cursus. Vanaf 4 april op maandag ochtend van 9.00 tot 11.00 uur. incl. werkboek, koffie en thee

Vriendelijke groet, het Frie-Vit team

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)