Nieuwsbrief 02-2011

Er zijn nog niet eens twee weken in het nieuwe jaar om en alles lijkt alweer in het “normale” ritme. Nou ja, bijna alles want er heerst een griepgolf, sommige goede voornemens vragen veel doorzettingsvermogen of zijn zelfs al weer vergeten.

Ken jij dat ook? Zo’n gedachte, meestal ergens vaag op de achtergrond, maar soms even luid en duidelijk………. ik wil het anders! Ik moet dingen anders doen zoals gezonder leven, meer tijd vrij maken, minder stress, leren om vaker nee te zeggen, positiever en vriendelijker zijn… vul het maar in voor jezelf.

Heel vaak koppelen we weinig actie aan zo’n gedachte want er komen meteen smoesjes in je op om niets te doen. Te weinig tijd, geen oppas, te moe, te duur, te…. , en zo blijft alles dus het zelfde.
Op de lange termijn wordt je niet blij van het uitstellen van iets dat een positieve draai aan je leven geeft. Dus kijk nog eens naar waarom je kiest voor oude gewoontes.

Wil je, kun je, durf je het aan dan hebben wij in januari een fantastische agenda waarop jij kunt kiezen wat jij nodig hebt. Denk je, dit geldt niet voor mij, dan heb je ondertussen vast aan mensen gedacht die zich hier wel in kunnen herkennen.

Bijvoorbeeld:
19 januari samen met dieetiste Klasina van der Veen meer inzicht in gezonde voeding en hierdoor afvallen. In 8 weken zit het goed in je lijf en….tussen je oren.
24 januari, in 5 weken inzicht en verandering in jezelf door Tineke van der Woude. Een fantastische cursus waarin je er achter komt waarom je soms geen nee durft te zeggen, het zo druk in je hoofd is. je altijd van alles moet, je onzeker bent, je alles hebt en toch niet gelukkig bent en …… wil je het anders? Gun dit jezelf!
25 januari, basiscursus homeopathie door Ageeth van der Veen. Wat is het fijn als je zelf op een natuurlijke manier heel veel pijntjes en klachten op kunt lossen. Met een paar korrels ben jij, je partner en zeker jouw kinderen snel weer beter zonder antibiotica kuur of andere medicijnen. Je eigen homeopathische dokter zijn is ontzettend handig. Na deze cursus kun je meteen aan de slag want de middelen krijg je meteen mee en ben jij o.a. de griep de baas!

In de agenda kun je ons hele aanbod aan cursussen en workshops vinden.
Vaak als je iets leest denk je aan mensen die hier iets aan kunnen hebben, wij stellen het erg op prijs als je in dit geval deze website door wilt sturen.

Graag tot ziens,
Vriendelijke groet,

Ageeth, Tineke, Gerarda, Klasina en Lena

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)