Nieuwsbrief 01-2011

Allereerst wensen wij u een gelukkig en vooral gezond 2011.
De kracht van Frie-Vit is mensen helpen om zichzelf te helpen.
Wij zijn weer volop bezig geweest om een programma te maken voor iedereen die op zoek is naar kennis, inspiratie, motivatie, enz. Meer informatie over het programma vind u in de agenda.

Binnenkort kunt u ook wetenswaardigheden op de site vinden.
In onze praktijk komen wij veel zaken tegen waarvan wij denken dat mensen dit zouden moeten weten. Juist omdat veel informatie die mensen krijgen vanuit de reguliere zorg en farmacie komt (waar we overigens niet zonder kunnen) is dit vaak eenzijdige informatie. Informatie is kennis en met kennis kun je keuzes maken waar je achter kunt staan. Wij willen de informatie die wij hebben graag delen om mensen een goed afgewogen keus te kunnen laten maken.

Een voorbeeld hiervan is het mirena spiraaltje.
Al een aantal jaren zien wij in onze praktijk het resultaat van het gebruik van dit spiraaltje, de meest uiteenlopende lichamelijke en geestelijke klachten waren vaak het gevolg. Vanaf volgende week kunt u hierover meer lezen op onze site, maar bent u nu al nieuwsgierig? Kijk dan alvast eens op de website van Tros Radar.

Goede voornemens voor 2011? Puur Gezond! Slank in 8 stappen:
Heb jij ook het gevoel dat je weer eens te veel hebt gegeten? Dat je het eigenlijk anders zou willen? Dat er eigenlijk een paar pondjes af zouden moeten? Dat je eigenlijk gezonder zou willen eten?

Een gedachte die er even is, vervelend voelt en vaak snel weer naar de achtergrond wordt gestopt. Wij kennen dit gevoel. Wat je hierin vaak nodig hebt is even een stok achter de deur, motivatie en een keuze moment.
Dit keuze moment kan de beslissing zijn om mee te doen met de cursus van onze diëtiste Klasina van der Veen. In 8 weken de verandering die jij wilt.

Puur gezond eten is goed voor je gewicht, je bloeddruk, je schoonheid en helpt tegen snaaihonger. Puur Gezond! Slank in 8 stappen laat zien dat je soepel kunt omschakelen naar een natuurlijk eetpatroon van volwaardige voedingsmiddelen. Dat is niet alleen smakelijker, maar verzadigt ook beter, waardoor je afvalt zonder noemenswaardige honger. In het 8-wekenplan verander je stap voor stap je eetgewoontes. Binnen 8 weken eet je gezonder, lekkerder en puurder. Terwijl het je nauwelijks meer tijd kost. De effecten zul je snel merken. Je valt af, bent energieker en hebt meer plezier in eten. Klik hier voor meer informatie en de data.  

Graag tot ziens.

Vriendelijke groet,

Ageeth, Tineke, Gerarda, Klasina en Lena

Comments are closed.

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)