NEI Therapie

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Emotionele en/of traumatische gebeurtenissen worden in ons lichaam opgeslagen in het celgeheugen. Iedere cel bevat dus gegevens van alle emoties die wij in ons leven tot dusver hebben gekend. Zo kan het gebeuren dat bij het bewust herinneren van een gebeurtenis, men “bij de gedachte alleen al” de vreugde, angst of het verdriet van die gebeurtenis weer voelt. Onbewuste herinneringen, opgeslagen in het celgeheugen, maken dat men reageert zoals men eerder in een vergelijkbare situatie heeft gereageerd. Dus met angst, onzekerheid, verdriet, boosheid, enz.

NEI therapie is een eenvoudige en snelle manier om emotionele en fysieke klachten op te sporen en blijvend op te ruimen. NEI gaat naar de oorzaak van de klacht en het ontstaan van de blokkade. Door middel van vinger-spiertesten wordt via een vastgelegd protocol toegewerkt naar de originele gebeurtenis waardoor een bepaalde klacht is ontstaan. Wanneer de oorzaak van de blokkade is opgespoord wordt deze informatie geïntegreerd door stimulering van bepaalde acupunctuur punten. Vanuit dit punt kun je weer gaan leven i.p.v. “overleven”.

Frie-vit
De brug naar een optimaal leven!

Ga naar Frie-vit ContactformulierGa naar Frie-vit Aanmeldformulier Ga naar Frie-vit Home-pagina

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)