Magneet Therapie

De aarde is een magneet en het magnetisch veld dat de planeet omhult is essentieel voor alle levensprocessen. Zonder een magnetisch veld kan niets leven. De natuurlijke magnetische velden kunnen door allerlei factoren verstoord raken. We worden de hele dag omgeven door elektromagnetische golven.

Alle elektrische apparaten verspreiden een eigen magnetisch veld en verstoren ons het natuurlijke magnetisch veld. Voorbeelden van deze stoorzenders zijn mobiele telefoons, computers, waterbedden, elektrische dekens, hoogspanningkabels enz. Net zoals ons lichaam afhankelijk is van zuurstof en water, is ons lichaam afhankelijk van het aardmagnetisch veld. Het geeft de juiste lading aan de lichaamscellen (de batterij wordt opgeladen) waardoor deze weer in balans komen.

Magneten kunnen helpen om het natuurlijk magnetisch veld van de mens weer te herstellen. Hierdoor neemt stress af, kunnen genezingprocessen worden versneld, wordt pijn verminderd en de doorbloeding verhoogt. Hierdoor heb je meer zuurstof en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Magneten hebben ook rechtstreeks effect op biochemische processen in de cellen omdat het natuurlijke magnetisch veld van de aarde door de vele verstoringen niet altijd voldoende energie levert voor vitaliteit en gezondheid. Dit zou een verklaring kunnen zijn voor het gegeven dat mensen zich na een magneetbehandeling vaak direct vitaler voelen.

Frie-vit
De brug naar een optimaal leven!

Ga naar Frie-vit ContactformulierGa naar Frie-vit Aanmeldformulier Ga naar Frie-vit Home-pagina

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!





Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)