Klassieke Homeopathie

Geen mens is hetzelfde….

Daarom biedt een klassiek homeopaat van Frie-vit een persoonlijke behandeling helemaal op u afgestemd. Al lijken uw klachten op het eerste gezicht op die van een ander, u ervaart ze op uw eigen manier. De klassiek homeopaat wil weten waarom u deze klachten hebt. Wat is er gebeurd? Welke veranderingen zijn er geweest? Wat voor ziektes hebt u gehad en komen die in de familie voor? Maar belangrijker nog, Wie bent u? Want er is geen mens gelijk.

U gaat met de klassiek homeopaat in gesprek over uzelf; zij wil zich een beeld vormen van wie u bent. Niet alleen uw klachten zijn belangrijk, maar juist het totale beeld is van groot belang. Op grond daarvan kiest ze een homeopathisch geneesmiddel dat bij u de kern raakt en waardoor u lichamelijk en geestelijk weer in balans komt. Afhankelijk van de ernst van de klachten en het verloop van uw herstel kunnen er meerdere consulten en meer verschillende geneesmiddelen nodig zijn.

Het homeopathische geneesmiddel verhoogt uw weerstand. Het stimuleert en versterkt uw zelfgenezend vermogen waardoor uw klachten zullen verdwijnen en uw lichaam beter gaat functioneren. Ook bij lang bestaande klachten biedt homeopathie een goed perspectief. Klassieke homeopathie is een diepwerkende geneeswijze voor lichamelijke en emotionele klachten.

Enkele voorbeelden van veel voorkomende klachten waarmee u bij de klassiek homeopaat terecht kunt, zijn:
Psychische problemen; verlegenheid, depressies, rusteloosheid, angsten, trauma’s en verdriet, enz.
Chronische kwalen; hoofdpijn en migraine, huidproblemen, slapeloosheid, terugkerende verkoudheden, allergieën, reumatische klachten, astma, bronchitis en vermoeidheid, enz.

Frie-vit
De brug naar een optimaal leven!

Ga naar Frie-vit ContactformulierGa naar Frie-vit Aanmeldformulier Ga naar Frie-vit Home-pagina

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)