Klankschalenmassage

De klankschaal  geeft geluid en geluid is trilling. De trilling van een klankschaal is krachtig en verplaatst zich snel door het menselijk lichaam, omdat dit voor meer dan 80% uit water bestaat. Het gevolg van de trillingen is een innerlijke massage. Een gezond lichaam heeft een eigen trilling en beweging. Het is goed afgestemd en trilt zuiver in een eigen frequentie, waarbij lichaamsfuncties maar ook emoties in goede harmonie hun eigen plek innemen.

Bij een ziek orgaan of een blokkade is deze frequentie verstoord. Je voelt je niet lekker in je vel zitten, je bent gestrest en krijgt lichamelijke klachten. Door de trillingen van de klankschaal zal het lichaam eerst meetrillen met de klankschaal en zo in de cadans van de klankschaal komen. Daarna zal het lichaam weer overgaan in zijn lichaamseigen trillingsfrequentie.

De energie van de klankschaal is zo fijnstoffelijk, dat het in ons energetisch systeem tot het zevende niveau inwerkt. Het duurt soms wel 24 tot 48 uren voordat de trilling is uitgewerkt en dus het lichaam de lichaamseigen trillingsfrequentie weer heeft aangenomen. Zo werkt de klankschaal ook in op de spierlagen van het lichaam, met andere woorden, de stress in ons lichaam. Wie heeft er bij tijd en wijle geen last van?

Sommige mensen staan wel erg vaak en veel onder druk. Door de trilling, door de vibraties komt de blokkade vrij, de spanning in de spieren vermindert. De klankschaal is geen tovermiddel, het is een hulpmiddel, het geeft een opening naar!

De klankschaal werkt dus direct op het lichaam, waardoor je gevoelens, emoties en beelden van een blokkade duidelijk voor ogen kunt krijgen. Daarnaast integreer ik  andere technieken om aan deze blokkade werken.
Het accepteren van een gevoel, een emotie, is het belangrijkste punt. Dit is het begin van de heling. Wanneer je accepteert dat je een emotionele blokkade hebt en je bent bereid om er naar de kijken, kan het transformatieproces op gang komen: het veranderen van doen, denken en handelen.
De klanken geven hoe dan ook een ontspannende werking en naast de ontspanning een helende werking.

Tijdens een behandeling, ga je gekleed op de tafel liggen. Het advies is om lekkere, niet knellende kleding te dragen en geen onnodige sieraden, want andere metalen kunnen als stoorzenders werken.

Sluit je ogen en laat de klanken van de klankschalen rustig over je heen komen.

Frie-vit
De brug naar een optimaal leven!

Ga naar Frie-vit ContactformulierGa naar Frie-vit Aanmeldformulier Ga naar Frie-vit Home-pagina

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)