Kinderwens

Kinderwens/verminderde vruchtbaarheid.

De laatste jaren horen we het steeds vaker: “We willen graag een kind, maar ik raak maar niet zwanger”. Dit heeft vaak met meerdere factoren te maken. En iedereen is niet direct klaar om de reguliere behandeling in te stappen, wetend dat je hormonaal wordt behandeld. Homeopathische behandeling is dan een goede optie.

Sinds 6 jaar heb ik me verdiept in onvruchtbaarheid en de resultaten zijn veelbelovend. Ik kan natuurlijk nooit iets beloven. Dat is dan ook de reden dat een homeopathisch traject via Frie-vit bij een kinderwens 4 maanden duurt. Een duidelijk tijds- bestek, daarna is er altijd nog de keuze om regulier te behandelen.
Net als regulier is de homeopathische behandeling ook intensief. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met me op.

De belangrijkste oorzaken zijn:
Cyclusstoornissen
Eileider / baarmoeder problemen
Endometriose
Problemen met baarmoederslijm
Leeftijd
Levensstijl

Ondanks uw inspanningen zijn u en uw partner er niet in geslaagd om in verwachting te raken. Net als alle andere paren die worstelen met hun vruchtbaarheid, wilt u weten wat het probleem veroorzaakt, zodat u zich kunt concentreren op oplossingen die u helpen om uw doel te bereiken.

Verminderde vruchtbaarheid wordt vaak bepaald door factoren waarop u geen invloed hebt, zoals een aandoening waarmee u geboren bent of een ziekte. Wat u en uw partner misschien niet weten is dat u wel degelijk invloed kan hebben op sommige van de factoren die de vruchtbaarheid beïnvloeden.

Zo kan roken bijvoorbeeld afwijkingen in de menstruatie veroorzaken bij vrouwen en kan aanzienlijk alcoholgebruik van invloed zijn op de spermaproductie bij mannen. Het overwinnen van een vruchtbaarheidsprobleem is zelden zo eenvoudig als minder alcohol drinken of stoppen met roken. Maar het aanpassen van bepaalde elementen van uw levensstijl kan de kansen op een zwangerschap wel verbeteren.

De combinatie van meerdere risico factoren samen kan de vruchtbaarheid verder verminderen.
Als je nog niet zo heel lang aan het proberen bent, kun je homeopathie overwegen. Ook als je wel de oorzaak weet, en nog niet toe bent aan een reguliere hormonale behandeling is de stap naar een homeopaat snel gemaakt. Bovenstaande klachten zijn meestal ook homeopathisch te behandelen.
Iedereen is niet direct klaar om de reguliere behandeling in te stappen, wetend dat je hormonaal wordt behandeld. Homeopathische behandeling is dan een goede optie.

Sinds 6 jaar heb ik me verdiept in onvruchtbaarheid en de resultaten zijn veelbelovend. Ik kan/mag natuurlijk nooit iets beloven. Ik start altijd met een constitutie behandeling. Over het algemeen wordt daar al succes geboekt. Men voelt zich beter in zijn vel. De menstruatie wordt regelmatiger , en de druk van het zwanger willen worden verminderd. Men is wat meer ontspannen. Alleen hierdoor kan de kans op zwanger worden al worden vergroot.

Als het niet met de constitutie behandeling lukt, starten we de intensieve behandeling. Deze volgen we 4 maanden. Als er dan nog geen zwangerschap is, vind ik, dat het paar er in het reguliere medische circuit in moet voorzien. Een duidelijk tijdsbestek. Zodat er nog genoeg tijd is om de reguliere behandeling te starten.

Net zoals in het reguliere medische circuit is de homeopathische behandeling intensief. Je bent dagelijks met de behandeling bezig en dat vergt natuurlijk wel wat van je.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met me op. Dan kan ik u uitleggen hoe een en ander in z’n werk gaat.

Frie-vit
De brug naar een optimaal leven!

Ga naar Frie-vit ContactformulierGa naar Frie-vit Aanmeldformulier Ga naar Frie-vit Home-pagina

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)