Hooikoorts / Allergie

Download hier de Hooikoorst vragenlijst en stuur deze terug naar Frie-vit:
 frie-vit-hooikoorts-vragenlijst

Hooikoorts is een allergie voor onder andere planten, bloemen, bloesems, grassoorten en pollen. Als die hun zaden verliezen of in de bloei staan kan dat een allergische reactie bij mensen veroorzaken. Die allergische reactie is niet aangeboren, maar wordt in de loop der jaren en vaak heel geleidelijk opgebouwd.

Kies je voor de behandelmethode klassieke homeopathie van Frie-vit dan kun je definitief afrekenen met hooikoorts. Hoe snel dit gaat is afhankelijk van het aantal jaren dat je hooikoorts hebt.

De klassiek homeopaat schrijft je een acuut middel voor en baseert zich in eerste instantie op de specifieke hooikoortsklachten. Deze variëren per patiënt. Als je eenmaal het goede middel gebruikt zul je al heel snel ervaren dat je minder last hebt van de “actuele” klachten. Blijf je de behandeling voortzetten dan zul je zien dat je uiteindelijk helemaal van je hooikoorts afkomt.

Om hooikoorts voor te zijn, is het verstandig om in oktober of november een constitutie behandeling te ondergaan. De reden hiervan is je zo sterk mogelijk te maken en je een grotere afweer te geven. Daarbij kan ik je in het voorjaar een preventief middel geven dat de allergische reactie afremt. Als je tijdens het hooikoorts seizoen begint met de behandeling, is het aan te raden in de winter periode de constitutie behandeling voort te zetten.

Frie-vit
De brug naar een optimaal leven!

Ga naar Frie-vit ContactformulierGa naar Frie-vit Aanmeldformulier Ga naar Frie-vit Home-pagina

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)