Het feestje van de HPV

Er is iets raars aan de hand. Ik snap het allemaal niet meer en daar kan ik nu eenmaal slecht tegen.

Een paar minuten geleden zie ik dat wederom meisjes van 9 tot 13 jaar een oproep hebben gekregen om de HPV prik (vaccinatie baarmoederhalskanker) te komen halen.

Dat klinkt best wel gezellig. Een uitnodiging (speciaal voor jou!), een soort meiden bijeenkomst en dan wel op heel veel plekken tegelijk.

Eigenlijk lijkt het zo een soort “girls event”, hip, strak gepland en met heel veel meiden. Daar krijg je toch helemaal zin in?

Ook de ouders van deze meiden worden vriendelijk doch dringend gevraagd om hun dochters naar dit feestje te laten gaan. Voor hun eigen bestwil!

En het is niet zomaar iemand die deze uitnodiging stuurt. Het is een zeer belangrijk iemand, n.l. de overheid. Als de overheid dit feestje organiseert dan zal het wel oké zijn. Dus is de kans groot dat veel van deze meisjes gaan.

Ouders en hun dochters

Als ouders zijn wij zeer alert op waar onze dochters uithangen, met wie ze omgaan en of het wel veilig is. Zelfs als ze thuis achter de computer zitten houden we in de gaten wat en met wie ze contact hebben.

Als ze naar een feestje gaan willen we weten waar, met wie, hoe laat, wordt er alleen fris gedronken, enz. We waarschuwen ze voor het gebruik van drugs en alcohol en voor vreemde mannen. We helpen ze om zelfverzekerd hun eigen keuzes te leren maken. We zorgen er voor dat ze gezonde voeding krijgen enz.

Kortom we zorgen met alles wat we in ons hebben voor ons kind want een kind is je dierbaarste en kostbaarste bezit.

Hoe is het dan mogelijk dat zoveel ouders hun kind klakkeloos vaccineren. Hoe kan het dat zoveel jonge, gezonde meiden de HPV prik halen zonder dat hier goed over is nagedacht, informatie is opgezocht, zodat er een wel overwogen beslissing wordt genomen.

Voor we ons kind naar een feestje laten gaan willen we alles weten, dan pas nemen we een beslissing. We nemen de tijd om met zorg een school uit te zoeken voor ons kind. Zelfs over nieuwe kleding wordt langer nagedacht dan over zo iets belangrijks als een vaccinatie.

Wat is er aan de hand?

Misschien kan iemand mij uitleggen wat hier aan de hand is. Misschien de traditionele gedachte “als de dokter het geeft is het goed”. Misschien het vertrouwen in de overheid. Misschien is het gemakkelijker om de verantwoordelijkheid af te schuiven. Misschien is er helemaal niet aan gedacht dat er ook een keus is.

Mocht u het ook niet snappen en denkt u nu “toch maar eens kijken of ik mijn dochter wel naar dit feestje laat gaan?” Bekijk dan onderstaande video en klik op de link waar u meer informatie kunt vinden zodat u wel overwogen, samen met uw dochter kunt kiezen.

Wanttoknow.nl

Tineke van der Woude

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)