Hepatitis B toegevoegd aan vacinatie

Het volgende bericht ontvingen wij van de NVKP:

Geruisloos wordt vanaf 1 oktober 2011 aan het RVP (Rijksvaccinatieprogramma) ook het hepatitis B vaccin toegevoegd!

Alle kinderen, die geboren zijn op of na 1 augustus krijgen vanaf 1 oktober 2011 een extra toevoeging aan de twee prikken, die worden aangeboden:

· Difterie
· Kinkhoest
· Tetanus
· Polio
· Hib (Heamophilus influenza type B)
· Pneu (Pneumokokken)

De nieuwe toevoeging:

· Hepatitis B

Het RIVM biedt geen keuze in het wel of niet toedienen van hepatitis B, de prik gaat behoren tot het vanzelfsprekende, algemeen geldende schema en zal in één cocktail worden gegeven. Er wordt niet gesproken over de bijwerkingen van het vaccin en hoe vaak hepatitis B voorkomt in Nederland bij baby’s. Vanaf 1 oktober 2011 zal prik 1 DaKTP-HIB-Hep-B (Infanrix-hexa) bevatten, prik 2 Pneumokokken (Synflorix). En dat op 2, 3, 4 en 11 maanden. In totaal gaat dit over 21 vaccinaties binnen 3 maanden en 28 vaccinaties binnen 1 jaar.

De NVKP (Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken) wil ouders en artsen/therapeuten wijzen op deze grote verandering in het RVP en heeft daarom een folder en een dossier (bijgevoegd) gemaakt met objectieve, wetenschappelijk onderbouwde informatie over dit vaccin. Daarnaast staat onze jaarlijkse scholingsdag voor artsen en therapeuten vooral in het teken van hepatitis B als ziekte en als vaccin.

Aan u de vraag of u dit dossier onder de aandacht van uw leden wilt brengen door dit gehele of gedeeltelijke dossier als artikel in uw tijdschrift en in uw nieuwsbrief te plaatsen om deze nieuwe toevoeging onder de aandacht van uw leden te brengen, zodat door artsen en therapeuten de juiste en volledige informatie aan ouders kan worden verstrekt. Daarnaast stellen wij het op prijs indien u hen wijst op de mogelijkheid van deelname aan onze scholingsdag om nog beter te zijn geïnformeerd over hepatitis B.

Meer informatie over de NVKP vindt u op www.nvkp.nl waar u ook een folder met het inlegvel over hepatitis B is kunt bestellen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)