Gecertificeerd detoxcoach: Professional in een groeiende behoefte!

Frie-Vit is dé specialist op het gebied van natuurlijke geneeswijzen, gezonde voeding, persoonlijke groei, counseling, coaching en trainingen.

Gecertificeerd detoxcoach: Professional in een groeiende behoefte!
Het aantal kankerpatiënten in Nederland zal de komende jaren sterk stijgen. In 2020 zal het aantal nieuwe patiënten per jaar ruim 40 procent hoger liggen dan in 2007.

In de westerse landen is kanker van de dikke darm en van het rectum de op één na meest voorkomende vorm van kanker en de op één na meest voorkomende aan kanker gerelateerde doodsoorzaak. Dat blijkt uit het KWF-rapport Kanker in Nederland tot 2020.

In Nederland hebben ongeveer 40.000 à 50.000 mensen IBD (ontstekingsachtige darmziektes), hieronder vallen o.a.de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa, en de prognose is dat hier ieder jaar jaar 2500 nieuwe IBD patiënten bij komen, waarvan 1500 colitis-patiënten en 1000 Crohn-patiënten.

In 2007 hadden 740.000 mensen diabetes, terwijl minimaal 250.000 eraan leden zonder dat te beseffen. Dat het aantal patiënten toeneemt was al bekend, maar dat de stijging zo groot wordt nog niet.

In Nederland zal het aantal patiënten met diabetes in de komende 15 jaar met 80% toenemen tot 1,3 miljoen, verwacht het RIVM.
Bron: Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu

Wie de bevolking gezond wil houden, houdt ook de gezondheidszorg op peil.
Daarvoor is kennis nodig. Start uw eigen praktijk of geef uw bedrijf een extra impuls. De kennis die u opdoet bij de cursus detoxcoach van Frie-Vit kunt u beroepsmatig gebruiken of inzetten voor een vitaler en gezonder persoonlijk leven. 

Het spijsverteringstelsel is een van de allerbelangrijkste processen in het lichaam.
Moeheid, allergieën, spijsverteringsproblemen, hart- en vaatziekten, overgewicht, vage klachten. 

Vaak hebben zowel reguliere als alternatieve therapieën, medicijnen niet het beoogde resultaat. De oorzaak ligt meestal in een vervuilde spijsvertering. Steeds meer mensen, ook medici en therapeuten, zijn zich hiervan bewust.

Detoxen is daarom tegenwoordig een “hot” item en wordt in vele vormen aangeboden, men ziet tussen de bomen het bos vaak niet meer.

Bovendien is er genoeg reden om sceptisch te zijn t.a.v. sommige producten en methoden die worden aangeboden als ontgifting. Voor een optimale reiniging van het spijsveteringstelsel zijn o.a. het dieet, evt. sapvasten, reiniging van organen, darmspoelingen, goede en natuurlijke voeding en herstel van de darm flora nodig om de ontgiftte organen weer in een optimale conditie te brengen.

Het volgen van detoxkuur is niet iets dat je “zo maar even” doet.

Er is voorbereiding nodig en vooral de eerste keer is begeleiding bijna onontbeerlijk. Er is een dringende behoefte aan professionals voor het begeleiden van verantwoorde detoxkuren.

Dit is de reden waarom Frie-Vit met de cursus detoxcoach professionalisering in de detoxbranche brengt.

Cursus Biodetox Detoxcoach

Start uw eigen praktijk of geef uw carrière een extra impuls. Ontdek nieuwe wegen naar zingeving en verdieping.

Wij merken dat steeds meer mensen de Biodetox detox kuur inzetten omdat ze klachten hebben of zelfs ziek zijn. De komende jaren zal dit aantal flink groeien. Hierdoor wordt ook meer gevraagd van de mensen die nu met detox kuren werken. Begeleiding en het op maat aanpassen van een detox kuur wordt steeds belangrijker.

Gecertificeerd detoxcoach: Professional in een groeiende behoefte!
Professioneel en vakkundig begeleiding van mensen die de  detoxkuren volgen is een vereiste. Ten eerste heb je degelijke en goed onderbouwde kennis nodig van de pathologie, anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam.

Vooral van het complete spijsverteringsstelsel, de bron van vele klachten. Ook de kennis van ziekten is nodig. Als je mensen begeleid moet je weloverwogen beslissingen en advies op maat kunnen geven.

De product kennis in de cursus zijn op de Biodetox kuur toegespitst. Dit is omdat wij na lang onderzoek tot de conclusie zijn gekomen deze producten qua samenstelling het meest optimaal zijn. Natuurlijk zou je ook voor andere merken kunnen kiezen mits ze een zelfde samenstelling hebben.

Ook het laatste deel van de cursus is belangrijk. Dit is een stuk persoonlijke groei en bewustwording die  een coach nodig heeft. Niet alleen om verantwoord te kunnen werken en goed te kunnen communiceren met uw klant, maar ook in het streven naar professionele en kwalitatief hoogstaande coaching.

Thuisstudie
Omdat de meeste mensen die met detoxkuren werken, of dit in de toekomst willen doen, dit combineren met hun bestaande werkzaamheden, is tijd vaak een schaarse factor. Een studie ernaast doen, is dan ook niet eenvoudig in te plannen.

Frie-Vit heeft een lespakket samengesteld dat is gericht op thuisstudie en is opgebouwd uit schriftelijk lesmateriaal. Uw huiswerk stuurt u per post of e-mail. U wordt persoonlijk begeleid door vakdocenten, contact vindt plaats via email of telefonisch.

Bepaal uw eigen tempo
U bepaalt zelf uw studietempo. Aan het einde van iedere les vindt u een vragenlijst die u ingevuld via internet of per post ter correctie instuurt.
Bij goed gevolg ontvangt u het cursus certificaat en kunt u zich na afloop gecertificeerd detoxcoach noemen.

Wat leert u?
De lesstof is opgebouwd uit verschillende modules. Aan de orde komen: de inhoud en werking van supplementen, het dieet, de werking en de functie van organen van het spijsverteringsstelsel, darmspoelingen, contra- indicaties, problemen die je kunt tegenkomen en detoxcoach in bedrijf.

Medische basiskennis
Rondt u de opleiding detoxcoach met succes af, dan heeft u zeer gedegen medische basiskennis van de spijsvertering, het ontgiften van het menselijk lichaam, de inhoud en de werking van producten die ingezet kunnen worden ter ontgifting, bedrijfsvoering volgens de natuurlijke methode.

U kent de oorzaken en het verloop van vervuiling van het lichaam en begrijpt wat ontgiften inhoud. U bent in staat mensen professioneel te begeleiden en kunt helder communiceren.

De opleiding biedt u:
· Helder en modern studiemateriaal
· Deskundige begeleiding door vakdocenten
· Studeren in uw eigen omgeving
· Het tempo en de studieduur bepaalt u zelf
· Certificering op uw vakgebied

Bij de cursus zijn inbegrepen: studieboek, huiswerkcorrectie, begeleiding tijdens de studie, afsluitende studiedag en certificaat.

De totale kosten bedragen € 219,- excl. Btw.

Mocht u met meer mensen van een bedrijf gelijktijdig de cursus willen doen dan geldt voor ieder volgende deelnemer een korting van 30 procent.

Bestel het cursusmateriaal via DetoxKuren.nl
Of gebruik het contactformulier om u aan te melden, wij nemen dan zsm contact met u op!

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)