Frie-vit in actie! Aandacht voor borstkanker!

Wij hebben bij Frie-Vit het plan opgevat om volgend voorjaar een verwen week te organiseren voor vrouwen met borstkanker. In deze week staat de woorden genieten en je vrij voelen centraal.

De week is gericht op het verbeteren van fysieke en psychische conditie vanuit de eigenkracht van de deelnemers om zo weer meer kracht op te doen, samen met lotgenoten die na een vaak lange periode gebonden zijn geweest aan behandelingen.

In deze week zal er een ruim aanbod van verwennerijen zijn. Massages, yoga,  mindfullness, schoonheidspecialiste, kapper, kleurenadvies, enz.

Deze week zullen alle deelnemers verblijven in de fantastische groepsaccommodatie van “de blikvaart”. Van alle gemakken voorzien en midden in het open Friese landschap.

Ziekte brengt vaak kosten met zich mee. Daarom willen wij deze week de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk houden. Hoewel veel mensen zich vrijwillig zullen inzetten is hiervoor is natuurlijk geld nodig.

Hiervoor vragen wij jullie hulp!

Onze eerste actie is: Met een grote groep mensen meedoen aan de  “bewegen voor overleven” wandeltocht of hardloop run op zaterdag 1 oktober 2011 van Leeuwarden naar Sint Jacobiparochie.

De start is om 16.00 uur vanuit de Grote of Jacobijnerkerk in Leeuwarden. Langs de route is weer veel te doen. Theater, muziek, cultuur, typetjes, bands, koren en korpsen hebben zich al weer aangemeld om alle deelnemers tijdens de wandeltocht te vermaken.

De laatste 10 kilometer over de Oudebildtdijk zal grotendeels in de schemer en in het donker worden gelopen. De bedoeling is om hier zoveel mogelijk fakkels, vuurpotten en andere licht te plaatsen voor een sfeervol einde van de tocht.

Zie voor meer informatie op www.bewegenvooroverleven.nl/

Frie-Vit sponsort T-shirts die mensen die aan onze actie meedoen kunnen dragen en zorgt voor catering onderweg. Het is de bedoeling dat jij zelf zoveel mogelijk mensen,  familie, vrienden, collega’s, buren. enz .vraagt om je te sponsoren.  

Deelnamekosten
Deelname voor de wandeltocht of de hardlooprun kost 15 euro (minimaal de helft van dit geld wordt besteed aan projecten op het gebied van borstkanker) . Voor ons ”project” kunnen wij hier ook een beroep op doen.

Voel jij je betrokken bij ons project en wil je mee doen?

Je kunt je opgeven tot 1 september door het inschrijfgeld van 15 euro over te maken op:

bankrekening: 2987.47.502 
tnv: T.E. van der Woude / A. v/d Veen
te:  Sint Annaparochie             
ovv:  bewegen voor overleven.                                                                                                    

Wij verzorgen de verdere inschrijving. Binnenkort kun je op onze site en op site van bewegen voor overleven een link vinden waarop de informatie over deze actie te vinden is.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Of bezoek www.bewegenvooroverleven.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)