Frie-vit in actie brengt ruim 1700 euro op!!

De wandeltocht “bewegen voor overleven” heeft meer dan 2000 mensen op de been gebracht. Tussen de wandelaars liepen 24 mensen mee met “Frie-Vit in Actie”.

Deze mensen hebben zich laten sponsoren om geld bijeen te brengen voor de verwenweek voor (ex)borst kankerpatiënten.

Van 4 tot 8 april 2012 organiseert Frie-Vit een week voor vrouwen met borstkanker, of vrouwen die borstkanker hebben gehad. In deze week worden ze niet alleen verwend, maar ook gecoacht. Daarnaast wordt het een week vol ontspanning. We gaan wandelen, mediteren, er is yoga, massage, mindfullness, schoonheidsbehandeling, glamour foto, enz.

De vrouwen gaan genieten van het mooie Bildt dat alle rust en ruimte heeft en wel in de luxe groepsaccommodatie van camping de Blikvaart.

Deze week is bedoeld om de vrouwen rust en ruimte te geven en hun leven weer op te pakken. Alles mag, niets moet. Juist omdat ziek zijn veel geld kost en het vaak een probleem is om dan ook nog geld uit te geven voor jezelf, willen wij de bijdrage die de deelnemers moeten bijleggen zo laag mogelijk houden. Het liefst bieden wij de week gratis aan.

De begroting voor deze compleet verzorgde midweek is €5000,00, er is dus nog een flink bedrag nodig.

Heb jij nog ideeën voor een actie, sponsoring of subsidies? Laat het ons weten of kom zelf in actie.

Kun je iets betekenen tijdens deze midweek? Geef je op als vrijwilliger!

Gezondheid is ons grootste bezit Dit is de beweegreden van gezondheidscentrum Frie-Vit om in actie te komen.

Bij Frie-Vit werken diverse therapeuten en hulpverleners onder een dak. Deze samenwerking biedt veel expertise en ervaring voor inspanning en ontspanning. Wij bieden een oplossing voor uw klacht, persoonlijke ontwikkeling of gewoon een beter gevoel. Voor lichaam en geest, wij helpen u, samen met u. Dit is ook het motto van “Frie-Vit in Actie” samen kunnen we veel!

Tijdens de voorbereidingen van de verwenweek steunen wij de actie door 10% korting te geven onze detoxkuren wanneer u gebruik maakt van de kortingscode bvo2011. Surf snel naar onze webshop en vul je vouchercode bvo2011 in en ontvang direct 10% korting op je aankoop!

Onze detox darmreinigingskuren zijn een uniek en revolutionair concept. Darmreiniging en vasten/dieet zijn van tijd tot tijd voor de instandhouding van de gezondheid net zo belangrijk als voldoende voeding.
De kuur is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven als investering voor een gezonde en vitale toekomst!

Wil je meer weten over onze acties? Kijk op www.frie-vit.nl en/of www.detoxkuren.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)