Waarom is de Biodetox wellnesskuur uniek?

De Biodetox darmreinigingskuur is een uniek en revolutionair concept. Darmreinigingskuren en vasten/dieet ontzuren de weefsels, breken slakkenconcentraties af en verbeteren de stofwisseling. Ongelooflijk wat er tijdens de kuur allemaal aan oude opgehoopte gifstoffen, darmslakken en overige afvalstoffen loskomen. Nu kunt u echter op élk gewenst moment van het jaar op een eenvoudig vol te houden wijze een complete Detoxkuur volgen.

Een groot voordeel is dat de Biodetox Detoxkuur gewoon thuis in alle privacy kan worden gevolgd, zodra uw lichaam aangeeft dat hier behoefte aan is, óf op een moment dat u dit zelf graag wilt! De kuur is eenvoudig thuis te doen, veilig en betrouwbaar. De kuur is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven als investering voor een gezonde en vitale toekomst!

Het effect zichtbaar is aan de buitenkant, je buik wordt kleiner en strakker, je huid en haar glanst, je verliest gemiddeld 5 kilo gewicht in twee weken.
Voor wie een indringende interne reiniging wil is de wellness kuur een absolute aanrader. De basis van de kuur berust op een combinatie van een maagdarmsparend dieet, toevoeging van voedingssupplementen, darmreiniging, veel drinken.

De kuur zelf. Lees verder…

Frie-vit
De brug naar een optimaal leven!

Frie-vit Contact ButtonFrie-vit

2 Responses to Waarom is de Biodetox wellnesskuur uniek?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)