Reactie’s op de Biodetox wellnesskuur

Hoi Frie-Vit Team,

Graag wil ik jullie hartelijk bedanken voor jullie positieve uitstraling van jullie team dat mij heeft overtuigd om te detoxen. Ik heb de detox kuur gedaan , en ben erg onder de indruk van de werking hier van. Voel mij veel en veel beter. Ten eerste heb ik veel minder pijn aan mijn slijmbeurs ontstekingen in de heupen. Had op 2 november een afspraak staan in het ziekenhuis, maar die heb ik afgezegd omdat het zo goed gaat. Dat is natuurlijk al geweldig, maar ook voel ik mij heel schoon van binnen en van buiten. Ben 5 kilo afgevallen en echt op de plaatsen waar het moest. Heb nu een veel beter voedingspatroon gekregen. Weinig vlees, wel vis, veel meer fruit, veel meer groenten.

In Een Woord GEWELDIG Frie-Vit Team Hartelijk Bedankt!

Sieta

Dag Ageeth en Tineke

Hierbij wil ik jullie even mijn ervaringen met de detoxkuur veretellen.

Ik had besloten om de kuur te volgen omdat ik steeds moe en lusteloos was.

Wanneer ik savonds thuis kwam van mijn werk was ik helemaal op. Maar als werkende moeder begint het dan pas! Ondanks dit kook ik meestal vers en gezond, voor mij zelf, maar zeker ook met het oog op mijn opgroeiende kinderen. Vaak had ik een soort spanning in mijn buik en lag ik uitgeteld op de bank als de kinderen naar bed waren. Twee weken detoxen, dat is een periode waarvan ik dacht dat moet ik kunnen opbrengen en als ik dan iets minder moe ben is dat al een geweldig resultaat. Nou, inmiddels is de kuur achter de rug en zijn we 4 weken verder. Alleen sap drinken is voor mij geen doen, dus ik heb aangepast en volgens de richtlijnen gegeten.

Ik voel me als herboren! Ik ben fit en voel me van binnen en van buiten opgeruimd. Ik krijg fantastische reacties want er zijn ook nog eens 5 kilos af en dat is te zien.

Dank jullie wel voor de fantastische begeleiding en tot over een half jaar.

Vriendelijke groet, Melissa

 

Hoi

Even een reactie van mijn kant op de detoxkuur. Mijn darmklachten zijn nog steeds helemaal weg!
Na al die jaren van buikpijn eindelijk gewoon niks meer. Die spastische darm was dus van zichzelf helemaal niet spastisch maar kon zijn werk gewoon niet doen.

Ik heb nog geen enkele keer school of sporten hoeven missen, maar ik eet toch al weer normaal.

Mijn ouders zijn ook heel tevreden en willen het zelf ook gaan doen want als ik het kan dan kunnen zij het ook. Ik weet niet of een keer de kuur doen genoeg is maar anders dan ga ik gewoon weer want het is heel fijn zo en dat wil ik zo houden.

Tot ziens en bedankt, Johanna

15 Responses to Reactie’s op de Biodetox wellnesskuur

 • Hoi Tineke en Ageeth,

  Heel blij ben ik met onze ontmoeting en het resultaat wat ik heb gekregen en nog dagelijk heb door de BioDetox kuur.
  Ik heb jaren lang aan ernstige endometriose geleden, ben er regelmatig voor onder behandeling met medicatie en aan geopereerd. De endometriose is aardig stabiel gelukkig maar mijn darm klachten bleven.
  Tot ik de kuur ben gaan volgen en dagelijks chlorella blijven gebruiken. Mijn darm klachten zijn aanzienlijk verminderd en ik heb bijna geen pijn meer. Ik kan nu weer af en toe smokkelen met lekker eten want een van mijn passies is koken. Ik onderhoud mijn lichaam nu beter en voel mij ook stukken beter.
  Ik weet dus uit ervaring wat innerwave voor een lichaam kan doen.
  Aangezien de BioDetoxkuur heel goed aansluit bij mijn visie voor La Luna Care ( mijn bedrijf in Hoogezand), vanuit een holistisch beeld naar de mens kijken ben ik de detoxcoach opleiding gaan volgen. De opleiding is duidelijk en verhelderend. Ik heb er veel plezier aan beleefd en een hoop inzicht door gekregen( een echte aanrader dus) en begeleid nu ook mensen die dezelfde visie hebben. Ook van deze mensen krijg ik goede reacties. Zelf sta ik voor de IVF procedure en zal zeker voor die tijd weer een kuur gaan volgen om goed te starten.

  Tineke en Ageeth, bedankt!!!
  Groetjes Mecheline

 • Karin Dekker says:

  Hoi Ageeth, Tineke en Klasiena,

  In april heb ik samen met een vriendin de detoxkuur gedaan in Vlieland. Wat een heerlijke omgeving om even helemaal tot rust te komen!
  In de voorbereidende fase van de BioDetoxkuur hebben we al kennis genomen van de produkten met daarbij een voedingsadvies. Dit was goed te doen en heeft zeker een meerwaarde gehad voorafgaande het sappen. In de sap week heb ik gekozen voor lichte maaltijden, bestaande uit sla en rijstewafels. De eerste dagen van de voorbereidende fase heb ik de 2e 3e dag veel last gehad van hoofdpijn en spierpijn. Dit is tijdens het sappen niet terug gekomen. Ik heb me de hele week goed gevoeld, heerlijk tot rust gekomen mede dankzij het nieuwe welness centre in het strandhotel :)
  De green kamut en chlorella produkten gebruik ik nog dagelijks. Ik voel me er fit bij en het onderdrukt mijn hongergevoel. Ik heb zeker minder `snaai`momenten en ben bewuster geworden van datgene wat ik eet. Ik heb ook veel gehad aan de adviezen van de dieetiste die ik nu ook toepas in mijn nieuwe leefpatroon.

  Ageethe Tineke en Klasiena, dank jullie wel voor de fantastische begeleiding! We zien elkaar volgend jaar zeker weer.

  Groetjes Karin

 • Susie Basant says:

  Beste Tineke en Ageeth,

  Mijn eerste ervaring met detoxen is geweldig! Dit is te danken aan de complete detoxkuur die jullie aanbieden, de toplocatie; Vlieland met leuke activiteiten. En natuurlijk de goede begeleiding van jullie.

  Nogmaals bedankt voor alles!
  Groet Susie

 • Marieke says:

  Beste Tineke en Ageeth,

  Afgelopen oktober bij jullie mijn eerste detoxkuur gevolgt. Lokatie (Vlieland), hotel en jullie begeleiding….allemaal geweldig. Zag op tegen de klysma maar dat viel 200% mee.
  Na de kuur voel ik me energieker, heb minder last van vage klachten en hoofdpijn. Ook sta ik sterker in mijn schoenen :-)

  Deze week was een kadootje voor mezelf!!

  Groetjes, Marieke

 • Lieve Tineke en Ageeth
  Wat een geweldig cadeau heb ik gekregen van jullie! Al jaren van plan en nooit de stap kunnen zetten om echt eens te gaan “kuren” omdat het vasten mij zo tegenstond, waren een paar regeltjes van Ageeth voldoende om te voelen, dit is het, deze kuur gaat het wel worden! En mijn gevoel heeft me niet bedrogen. Deze kuur heeft en zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding die jullie zo mooi samen hebben ontwikkelt. In combinatie met de supplementen, alles in een doos op tijd bezorgd met een uitgebreide beschrijving voor de voorbereiding en voor de nazorg heeft deze kuur me geen enkel probleem gegeven. Alleen de eerste paar dagen veel spierpijn omdat ik toen al aan het ontgiften was gaf aan dat het voor mij heel hard nodig was. Het prachtige Wellness hotel op Vlieland, met veel ruimte in de kamers en uitzicht op zee. Het goed op elkaar afgestemde programma met yoga, quantum light breath, aqua yogging, wandelen, uitstapjes, de zeelucht, het was een ervaring om met veel dankbaarheid aan terug te denken. Ik voel me fit en ben heel wat “lichter” naar huis gegaan!

 • Jacqueline says:

  Lieve Frie Vit dames,
  De afgelopen week op Vlieland was er een om niet snel te vergeten. Jullie hadden alles perfect onder de controle! Jullie persoonlijke begeleiding (samen uit, samen thuis), het perfect opgebouwde programma, de sapjes, de soepjes, de locatie met de geweldige privélounge voor de Frie Vit dames èn heer, de gloednieuwe en bijzonder goede wellness van het hotel, de rustgevende hotelkamers met zeezicht, jullie ondersteuning bij de afbouw èn de opbouw….. alles was tot in de puntjes verzorgd. Na een teleurstellende ervaring op Terschelling weet ik nu hoe het ook kan: ik ga nooit meer ergens anders een detoxweek doen dan bij jullie. Ik voel me in veel opzichten lichter, opgeruimder, fitter en gezonder. Jullie maken samen het verschil. Tot een volgende keer!

 • Lex van Wijngaarden says:

  De afgelopen detoxweek was voor mij een heel bijzondere ervaring. Niet alleen heilzaam voor het lichaam, maar zeker ook voor de geest. Een heel mooie voorjaarschoonmaak die letterlijk en figuurlijk ruimte schept. Het “vasten” en de darmspoelingen vielen me erg mee. Zeker ook vanwege de goede voorlichting en begeleiding en het gevarieerde dagprogramma dat prachtig aansloot op de detoxkuur.
  En dan die geweldige locatie: het hotel op Vlieland met uitzicht op zee en het duinlandschap, luxe kamers en een heel riante groepsruimte, de uitgebreide wellness en de vriendelijke gastvrijheid. Maar bovenal de goede organisatie en de professionele en deskundige begeleiding door Ageeth en Tineke met de nodige (Friese) nuchterheid en humor. Ik heb er zeer van genoten en denk dat deze “vakantie” me nog lang zal heugen. Een ervaring die ik iedereen zou gunnen.

 • jacolien gonggrijp says:

  Hoi Ageeth en Tineke,
  Hierbij wil ik jullie nogmaals bedanken voor de prachtige midweek op Vlieland. Het is mij zeer goed bevallen, een prachtig eiland, top hotel met een geweldige kamer met uitzicht op de zee. Het was mijn eerste keer detoxen, en ik heb best af en toe een moeilijk momentje gehad, maar door de prima begeleiding en alle leuke dingen eromheen, was het goed vol te houden.
  Ik was al op de goede weg wat betreft gezond eten, en nu met een schoon lijf hoop ik meer resultaat te ondervinden.
  Ageeth enTineke, ik vind dat jullie het geweldig doen, met kennis van zaken, passie en humor!!

 • Lieve Ageeth en Tineke,
  DANK JULLIE WEL!!! Wat een geweldige week heb ik gehad. Wilde al jaren detoxen maar had ook wat aarzelingen, tot dat ik jullie site las. Zo wilde ik wel gaan kuren……jullie site is duidelijk en zegt precies hoe het is. Geen verborgen agenda’s! Ben nu al aan het kijken wanneer ik weer richting Vlie wil gaan met jullie! Jullie zijn een mooi kundig team. Het programma zit goed en evenwichtig in elkaar. Ik hoop op net zo’n groep in een volgende week, wij hebben het echt geweldig gehad! Tot een volgende keer!

 • Ludwien says:

  Het leven kan soms best hard zijn, alles moet snel snel snel en we willen ook allemaal veel. Daarbij loop je jezelf soms voorbij. En uiteraard negeren we heel lang alle tekenen die ons lijf én hoofd ons sturen dat het misschien tijd is voor een rustmomentje. Iedereen zou zich op dát moment moeten inschrijven voor een detox kuur in Vlieland! Het is een cadeautje voor jezelf, een vakantie van het leven die je in niks verplicht, enkel lief zijn voor jezelf en een grote kuis doen van je hoofd en je lijf. Nog nooit zal je zo’n -opgeruimd staat netjes- gevoel ervaren hebben, het is werkelijk een unieke ervaring. De professionele begeleiding, de locatie, het hotel, de groep, de welness, de lieve groep EN het resultaat…het versterkt elkaar zó! Dankjewel aan Ageeth en Tineke!

 • Saskia van Leeuwen says:

  En beetje een late reactie van mijn kant maar beter laat dan nooit ! Ik heb in september de detoxkuur op Vlieland gedaan. Ik kan het iedereen aanbevelen, het was een geweldige ervaring. Ongelooflijk hoe goed je je voelt en gewoon alles kunt doen op een paar sapjes en een soepje per dag. De darmspoelingen vond ik ontzettend meevallen om te doen en met verwondering beleefd. Ook de groep was zo goed en bijzonder, van alles met elkaar gedeeld. Fijne bijkomstigheid, ik was 3 kg afgevallen, nu 2 maanden later en weer ‘gewoon’ eten zit er weer 1 kg bij maar ik zorg ervoor dat die 2 er af blijven, dat voelt toch lekkerder. Ik heb na de detoxkuur veel meer energie gekregen en ben nu nog bewuster met voeding bezig. Tineke en Ageeth zijn fantastisch, inspirerend, behulpzaam, kundig en enthousiast. Zo’n week, een cadeautje voor jezelf ! Doen !

 • Tineke en Sjaak says:

  EEN PURE WELDAAD VOOR EEN IEDER!!

  Wij kunnen niet anders zeggen dan dat het een zeer goede keuze is om bij Frie-vit een Detox Wellness kuur te volgen. Op het mooiste Waddeneiland verblijf je in een prima hotel met een goed wellness centrum. Deze combinatie gaf ons veel ontspanning en een gevoel van comfort.

  Maar bovenal zijn wij te spreken over de ondersteuning (bij af- en opbouw) en persoonlijke begeleiding tijdens de kuur. Daarom hebben wij (zo goed als) geen hinder ondervonden van de ontgifting. Het leuke is, we eten bijna niets (en toch geen trek!), maar hebben wel veel over eten gepraat waardoor er een bewustwordingsproces ontstaat.
  Inmiddels ervaren wij wat goede voeding voor/met ons doet.

  Om in de sfeer te blijven hebben wij onze mening over de begeleiding in een recept gegoten. Een paar onsjes vrolijke lach, 500 gram humor, ruim aangemengd met inspiratie en enthousiasme, een snufje nuchterheid, een snippertje “Fries” en 3 eetlepels deskundigheid.
  Mede dankzij deze ingrediënten zijn wij ook nog 5/6 kilo lichter geworden en bruisen tevens van energie.

  Nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer.

  Tineke en Sjaak.

 • Eugenie says:

  Net terug van een midweek detoxen op Vlieland. En wat voel ik me goed! Helemaal schoon van binnen en veel meer energie en een paar kilo’s lichter al was dat niet het doel maar toch mooi meegnomen. Dit alles dankzij de voortreffelijke begeleiding van Tineke en Ageeth, het meer dan voortreffelijke hotel en de fijne groep, die gaande de week alsmaar hechter werd. Ieder heeft zo zijn moeilijke momenten in een toch wel enerverende week: ik had ze ook, maar neem ze voor lief. Ik kijk er met een goed gevoel op terug en kan zeggen dat Ageeth en Tineke het perfect voor elkaar hebben. Vanaf het allereerste begin van de voorbereiding t/m de allerlaatste (opbouw)dagen is alles voortreffelijk geregeld. Nogmaals hartelijke dank en ik hoop dat jullie nog vele mooie weken op Vlieland mogen beleven, want iedereen moet dit gewoon doen!
  Medegroepsleden ook hartelijk dank voor jullie inbreng en vooral humor!!
  Liefs Eugenie

 • Jannet says:

  Gisteren de Detox-kuur op Vlibiza afgerond. Het was een heerlijke week. Ontspannen, leuk programma en veel tijd en ruimte om die dingen te doen die je zelf leuk vind of waar je behoefte aan hebt. De kuur was prima te doen. Lekkere sapjes en soepjes. Het voelde als een week vakantie. Dank je wel!

 • Britt says:

  Een heel bijzondere week! Uitchecken uit de sleur en inchecken bij een bewuster leven….. Op diverse gebieden veel geleerd en inzicht gekregen. Dank jullie wel! Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)