Biodetox

Detox? Ontgiften? Darmreiniging?

Frie-Vit doorbreekt het taboe met het
Biodetox detox concept !

Ontlasting is het eindproduct van wat je lichaam aan restafval kwijt moet. Een fantastisch en ingewikkeld proces dat iedere dag, zonder dat je er erg in hebt, plaatsvindt. Alles waar je lichaam niets mee kan wordt door jouw darmen naar buiten gewerkt. De darmen zijn dan ook het grootste en belangrijkste orgaan in de spijsvertering. Het lastige is dat wij weinig rekening houden met wat er in je lichaam gebeurt nadat je iets hebt gegeten. We houden rekening met vet en suikers omdat we niet te zwaar willen worden en gezond willen zijn.

Maar een grote factor om gezond en te blijven zijn de darmen. Vaak zijn deze, door onze eetgewoonten en voeding waarin van alles is toegevoegd, zwaar vervuild. Omdat de darmen zouden beschadigen door verkeerd voedsel, wordt er een beschermlaag gemaakt. Hierdoor is de darm niet meer helemaal glad en blijven resten achter die soms zelfs “slakken” worden. Gezonde voeding heeft weinig zin als de voedingsstoffen niet door de oude mucuslagen heen kunnen dringen.

Zelfs bij mensen met een ogenschijnlijk gezonde stoelgang kan men een verstoorde darmfunctie aantreffen. Die ontstaat door een verharde aangekoekte laag over de gehele lengte van de dikke darm. Deze laag blijkt te bestaan uit de oude onverteerde en opgehoopte resten van de ontlasting. Deze laag kan zo dik zijn dat er slechts een klein tunneltje vrij blijft voor het doorlaten van de zachtere stoelgang. Hierdoor wordt het opnemen van belangrijke voedingsstoffen bemoeilijkt. Ook kunnen de afvalstoffen vanuit de bloedbaan niet goed naar de darmen afgevoerd worden. Het een en ander hoopt zich op, en gisting is het gevolg.

Na verloop van tijd stapelen slakken, teveel suikers en gifstoffen zich op in onze darmen en andere organen en voelen we ons niet fit, moe, futloos en hebben we steeds vaker last van ondefinieerbare gezondheidsklachten. Vaak uit een darmprobleem zich dus niet alleen in maag en darm klachten.

Waarom is de Biodetox wellnesskuur uniek? Lees verder….

Frie-vit
De brug naar een optimaal leven!

Frie-vit Contact ButtonFrie-vit

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)