Detox voetenbad

Detox voetenbaden, een opkikker voor je lijf!

Onze welvaart brengt ons veel, maar heeft ook een prijs. Door o.a. milieuvervuiling, komen schadelijke stoffen in ons lichaam. Ook al eten we gezond en verantwoord, ook via onze voeding komen er stoffen in ons lichaam die we eigenlijk niet willen. Het is bijna onmogelijk om vervuiling te voorkomen. Daarnaast geldt voor veel mensen dat ook de eigen levensstijl tot een verhoogd risico leidt: alcohol, sigaretten en medicijnen bevatten stoffen die in meer of mindere mate schadelijk voor ons zijn. Bovendien bewegen vaak niet genoeg en hebben we geregeld te maken met stress.

Nu is ons lichaam een fantastisch apparaat dat voor de meeste problemen een oplossing heeft. Ontgiften is een lichaamseigen proces dat 24 uur per dag doorgaat. Onze nieren, lever en longen bijvoorbeeld zuiveren continu overtollige en schadelijke stoffen (toxines). Ook het lymfesysteem helpt bij het verwijderen van schadelijke stoffen. Het is natuurlijk van levensbelang dat onze organen goed functioneren. Maar niet alleen in organen vindt ontgifting plaats, ook op het kleinste fysieke niveau, n.l. in onze cellen. Iedere cel in ons lichaam heeft een eigen specifieke stofwisseling (metabolisme).

Soms is ons lichaam niet in staat de dagelijkse stortvloed aan schadelijke stoffen voldoende te verwerken. Als het lichaam deze stoffen niet kan afvoeren worden ze opgeslagen Hoeveel mensen leiden niet aan klachten als lusteloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn, een slechte huid of lichaamsgeur? Deze klachten kunnen het gevolg zijn van een verminderd immuunsysteem als gevolg van de opbouw van gifstoffen.

Detox voetenbaden zijn een snelle en onschuldige manier om het bio-energetische veld in het lichaam te stimuleren en in balans te brengen. Daardoor zullen de organen beter functioneren, in het bijzonder de lichaamseigen ontgiftings-systemen.

Dit gebeurt er tijdens een detox voetenbad

Het Detox voetenbad bevordert de ontgifting van het lichaam door middel van elektrolyse. Dit proces is gebaseerd op de bio-energetische stimulatie van de verschillende weefsels, organen en systemen. De bio-energetische stroming die in ons lichaam wordt opgewekt, stimuleert en heft blokkades op, waardoor ons systeem, weefsels en organen beter functioneren en zij hun lichaamseigen detoxificatieproces beter kunnen uitvoeren. . Uiteindelijk kunt u hiermee een bio-energetisch evenwicht bereiken dat leidt tot een betere gezondheid en conditie.

Tijdens het elektrolyseproces kan verandering van de kleur en de eigenschappen van het water in het voetenbad optreden. Een aantal factoren spelen hierbij een rol, waaronder de kwaliteit van het water dat voor het voetenbad wordt gebruikt en de verschillende zoutsoorten die worden gebruikt om een optimale geleiding te bereiken. Verontreinigingen in het leidingwater worden door de elektrolyse aangetrokken of afgestoten. Leidingwater kan verontreinigd zijn. Het proces van elektrolyse verandert niet alleen de PH waarde van het water, maar het kan ook sommige van de stoffen in het water zichtbaar maken. Dat is een van de oorzaken van de verkleuringen en voor het vrijkomen van kleine hoeveelheden gassen.

Op het metaal van de elektrode in het bad kan door de elektrolyse corrosie optreden, waardoor het water ook kan verkleuren. De in het bad gedompelde voeten hebben ook hun invloed op het proces. Zij hebben hun eigen PH waarde en op hun oppervlak kunnen parasieten, bacteriën en schimmels aanwezig zijn. De huid kan ook resten zeep, crème en kleurstof bevatten en er zal enige afscheiding zijn uit de talgklieren en van afgestorven huidcellen. Tenslotte speelt de interne conditie van het lichaam een rol, ook dit kunt u aan de verkleuring van het water zien.

Geel / groene verkleuring / detox van nieren en urinewegen

Oranje verkleuring / detox van gewrichten

Bruine verkleuring / detox van de lever , rokers en celresten

Zwarte verkleuring / detox van de lever

Donker groene verkleuring / detox van de galblaas

Wit schuim / detox van het lymfesysteem

Witte deeltjes in het water / gistcellen uit het lichaam

Zwarte deeltjes in het water / zware metalen uit het lichaam

Rode vlokken in het water / bloedstolsels uit het lichaam

 

Een kuur met het Detox voetenbad is aan te raden voor bijna iedereen, ook voor mensen die bewust met hun gezondheid omgaan.

Het Detox voetenbad is niet geschikt in de volgende situaties:

•Als u een medisch implantaat hebt dat werkt op batterijen zoals een pacemaker

•Vrouwen die zwanger zijn of vermoeden zwanger te zijn.

•Iedereen die een orgaantransplantatie heeft ondergaan

•Hemofilie, epilepsie en narcolepsie patiënte.
Een detoxvoetenbad is een probaat middel om het lichaam te helpen, maar vanzelfsprekend is een compleet detoxprogramma hiernaast aan te raden. Meer informatie over onze volwaardige detoxkuren met of zonder darmspoelingen vindt u verder op deze site.

Ontgifting van het lichaam heeft niet alleen voordelen voor het lichaam maar ook geestelijk heeft het een positief gevolg. Wanneer uw lichaam vrij is van gifstoffen en voelt u zich ook mentaal gezuiverd.

Een van de grote voordelen van een volledige en verantwoorde detox is het positieve effect op het verouderingsproces. Doordat het lichaam vrij is van gifstoffen hoeven organen minder hard te werken aan het lichaamseigen detoxificatie systeem. We weten dat dit systeem veel energie vraagt. Dit is een van de redenen waarom u zich na een detoxkuur zowel lichamelijk als geestelijk vitaler voelt.

Positieve effecten Detox voetenbad:

•Verhoogt de energie en vermindert stress.

•Verhoogt het metabolisme.

•Zuivert het bloed.

•Helpt de lever te ontlasten.

•Verhoogt de darm en maagbeweging.

•Draagt bij tot de eliminatie van vrije radicalen.

•Relaxeert de onderbuik en de onderrug.

•Helpt de pijnen verzachten en vermindert ontstekingen.

•Verbetert de slaap en de ontspanning.

•Verbetert het geheugen en de helderheid van geest.

•Werkt op de waterretentie en ondersteunt het afvallen.

•Helpt hoofdpijn te verzachten.

•Vertraagt het verouderingsproces en verbetert de soepelheid.

•Draagt op opmerkelijke wijze bij tot vermindering van rimpels acne en andere huidproblemen.

•Verbetert de tijd om te herstellen van ziekten of verwondingen.

•Verhoogt de immuniteit en het evenwicht.

•Helpt in geval van oedeem.

Het detox voetenbad kan een uitstekende aanvulling zijn voor andere therapieën en is zeker een aanvulling op onze Biodetox detoxkuur. Mochten er tijdens een detox voetenbad twijfelachtige waarnemingen zijn, dan is het altijd mogelijk om hiervoor een bloed- of feces (ontlasting) onderzoek te doen..

Of u nu voor deze detox methode kiest of niet, wij hopen oprecht dat wij u een klein stukje op weg hebben geholpen.

Prijslijst

Detox voetenbad30 min€20,00

Detox voetenbad met weldadige voetenwassing 45 min€ 25,00 en inmasseren van een natuurlijke olie.

Detox voetenbad met aanvullende korte voetreflexmassage 60 min.€ 50,00

Pakket arrangementen:

8 x pakket no. 1€ 145,00

8 x pakket no. 2€ 180,00

8 x pakket no.3 € 360,00

Natuurlijk kan er een pakket op maat voor u worden samengesteld.

Vriendinnen arrangement (2 personen) vanaf € 38,00. Ook kunnen wij voor u een arrangement op maat samenstellen.

Tip: Trakteer iemand op een detoxvoetenbad met een cadeaubon!

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)