Detox kuurweken op Vlieland

Daar waar de meeste sapkuur weken ophouden gaat de All inclusive detox kuurweek van Frie-vit verder!

 

Tijdens een sapkuur worden uw darmen stilgelegd en wordt uw lichaam eenzijdig gevoed. Dit kan een aanslag op het lichaam zijn, dit is de reden waarom veel mensen zich slap en naar voelen. Het gevoel van verminderde vitaliteit kan soms wel een jaar aanhouden. Een “GEWONE” sapkuur is daarom ook niet voor iedereen geschikt.

Daarom doen wij het anders.
Tijdens de Biodetox detoxkuur wordt uw lichaam niet alleen ontgift , maar ook optimaal gevoed waardoor u geen hongergevoel hebt en u al snel topfit voelt.

Schoonmaken, ontgiften en optimale voeding gaan samen.
De daadwerkelijke kuur duurt 12 dagen en is verdeeld in 3 fases: voorbereiding, de daadwerkelijke kuur en de opbouw. U begint 5 dagen voor de kuur reis thuis met het voorbereiden. Wij hebben dan al persoonlijk contact met u gehad en u heeft het voedingsschema en supplementen hiervoor al in huis. De 6e dag (meestal op maandag) vertrekt u naar Vlieland en is de eerste dag van uw kuur reis.

Hier begint de daadwerkelijke kuur.
Door middel van biologische vruchten- en groentesappen en supplementen worden niet alleen uw organen gereinigd maar ook optimaal gevoed. Door darmspoelingen worden ook uw darmen gereinigd. Er is een uitgebreid programma voor u samengesteld, gericht op ontspanning, beweging en balans. Dag 10 (meestal op vrijdag) is uw laatste kuur dag en stapt u weer op de boot.

Thuis begint u met de wederopbouw uw voeding.
Tijdens de gehele kuur wordt u begeleid door deskundige detox coaches. Mocht een sapkuur voor u niet haalbaar zijn dan kunt u, in overleg, voor lichte maaltijden kiezen.

Een unieke detoxkuur waarin alles is inbegrepen. Vrij gebruik van de moderne en uitgebreide wellness faciliteiten gedurende uw hele verblijf. Vrijheid in alles waar u behoefte aan heeft. Dit zonder meerkosten. Onder het motto: Alles mag maar niets moet.

Gezondheidscentrum Frie-Vit is gespecialiseerd in het begeleiden van Biodetox detoxkuren. Professionele therapeuten op het gebied van lichamelijke en psychische gezondheid werken samen in dit unieke concept.

Strandhotel Seeduyn op Vlieland is gespecialiseerd in gastvrijheid en service en ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is voor Nederland. Nergens vindt u een hotel op Vlieland, zo vrij én dicht aan zee.

Geen verkeer of drukke boulevard, alleen de geur van de zee en het geruis van de golven. Deze combinatie schept de meest optimale omgeving voor u. U laat de stress en de hectiek van het dagelijks leven los te laten in een unieke, rustige, natuurlijke en comfortabele omgeving.

Tijdens uw kuur reis verblijft u in een luxe en ruime kamer welke beschikt over een tweepersoonsbed bestaande uit een boxspring met 2 losse matrassen, een ruime badkamer met bad, aparte douche en toilet. Er is een ruime zithoek en een balkon met uitzicht op de Noordzee of op het zuiden.

U kunt onbeperkt gebruik maken van de moderne wellness en genieten van o.a. Finse sauna, Infrarood Geur sauna, Zoutkristalsauna, Turks stoombad, Jacuzzi, koud en warm dompelbad, warm voetenbad, rustruimte, luxe solaria en een zwembad met poolbar en beweegbaar dak.

De Biodetox Detox darmreinigingskuur is een uniek en revolutionair concept.
Darmreiniging en vasten/dieet verdunnen het bloed, ontzuren de weefsels, breken slakkenconcentraties af en verbeteren de stofwisseling. Zij zijn daarom van tijd tot tijd nodig voor de instandhouding van de gezondheid en net zo belangrijk als voldoende voeding.

Ongelooflijk wat er tijdens de kuur allemaal aan oude opgehoopte gifstoffen, darmslakken en overige afvalstoffen loskomenr. De kuur is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven als investering voor een gezonde en vitale toekomst!

De kuur is veilig en betrouwbaar, 100% kwalitatief hoogstaande producten, uniek en bewezen concept. Wij adviseren de kuur met darmspoelingen te doen, maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de darmspoelingen achterwege te laten. Mochten alleen sappen en soepen voor u te lastig zijn dan kunt u kiezen voor lichte voeding.

Het doel van onze detoxkuur is:
• ontgiften / detoxen / ontslakken / een grote schoonmaak voor lichaam en geest, tot rust komen, ontstressen
• nieuwe energie opdoen, lichamelijk en geestelijk weer fit worden
• de sleur doorbreken en weer gezonder en bewuster leven
• tijd voor jezelf te nemen
• afvallen

De Waddeneilanden zijn uitermate geschikt en het comfort en de klantvriendelijkheid van het WestCord hotel Seeduyn is hier een de uitgelezen plek voor.
U bent in een totaal andere wereld met een korte reistijd. Ontspanning begint al op de boot.

Wat wij bieden :
– Begeleiding in de voorbereidingsfase van de kuur
– Vervoer van Harlingen naar Vlieland en visa versa
– Vervoer vanaf de boot naar hotel Seeduyn.
– Zeer luxe hotelkamers
– Badjas en slippers op de kamers
– Thee faciliteiten op de kamer
– Detoxkuur met 100% kwalitatief hoogstaande producten
– Darmreinigingsset
– Eet/ sap en de groeps- momenten
– Vers (biologisch) sap
– ’s Avonds verse vegetarische soep
– Tijdens het verblijf vrij gebruik van de moderne wellness faciliteiten
– Intake en ondersteuningsgesprekken
– Voorlichting over de kuur en de darmspoelingen
– Personal coaching
– Mindfullness
– Yoga
– Massage
– Dieetadvies en voedingsvoorlichting
– Ademhalingsmeditatie
– Stilte wandeling
– Een rondrit met de Vliehorst expres ( indien mogelijk)
– Begeleiding in de nafase van de kuur.

De deelnemers verblijven per persoon op een eigen kamer tenzij dit anders wordt aangegeven.

Introductieprijs: € 899,00

Programma Biodetox detoxkuurweek WestCord hotel Seeduyn. Het programma is zo samengesteld dat u veel vrijheid hebt om uw eigen schema en tempo te bepalen.
De begeleiders zijn tijdens de gehele kuurweek aanwezig.Persoonlijke gesprekken, counselling en coaching worden in gezamelijk overleg gepland.

Samen kijken welke het beste bij u past en wat u nodig heeft. Aan de hand hiervan worden afspraken gemaakt.

Voor meer informatie kun u contact opnemen met Frie-vit via:
Tel: 0518401094
Mail: info@frie-vit.nl

U kunt de detoxreis bestellen via onze webshop; Detoxkuren.nl

Comments are closed.

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)