De nadelen van een Mirena spiraal

Veel vragen en veel klachten kom ik tegen in onze praktijk over de MIRENA spiraal. Waar dokters denken veel op te lossen, lopen vrouwen die een mirenaspiraal hebben tegen veel problemen aan. Het ergste wat ik tegen kom in de praktijk is depressiviteit vaak na (lange tijd) plaatsen van de spiraal. Het geeft een fijn gevoel niet ongesteld te worden, maar het is niet een natuurlijke manier. Door het hormoonspiraal kunnen dus veel klachten ontstaan. Van verschrikkelijke buikpijn, tot vage klachten. Na verwijderen van dit spiraaltje is er vaak al een grote verbetering in de klachten. De restverschijnselen kunnen homeopathisch gezien vaak goed op te lossen zijn. Voor je een spiraaltje laat plaatsen verdiep je dan eens in de mogelijkheden. Wij zijn een grote fan van het gynefix spraal. Dit is een hormoon vrij spiraal, wat een grotere veiligheid bied dan de pil. Tegenwoordig is er ook een nederlandse versie van dit spiraal, maar voor ons staat de gynefix boven aan.

kijk en lees de bijsluiter van de MIRENA http://www.mirena.nl/html/img/others/20020304_MIRENA_IB2.pdf
lees op het forum van TROS radar: http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t=59476

lees daarna de voordelen van het gynefix
http://www.wildemeersch.com/ned/gynefix/voordelen
dit spiraaltje kan in ieder geval door 1 gynaecoloog in Leeuwarden geplaatst worden. Mocht je een afspraak willen maken, meld dan aan de assistente dat je voor de gynefix spiraal komt. In de meeste gevallen moet het spiraal speciaal voor je besteld worden. Vaak bied men dan een ander spiraal aan. Laat je niet van de wijs brengen en laat alleen plaatsen wat je van te voren bedacht hebt.

Voor een nieuwe hormoon vrije spiraal kijk op:  http://www.t-safe.nl/

Wij hebben echter nog geen ervaring met deze spiraal. Mocht je er een laten plaatsen, dan zouden we graag horen hoe de spiraal bevalt en wat de voor en na delen er van zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)