De eerste verwenweek voor (ex)borst kankerpatiënten zit vol!

“Frie-Vit in actie” blijkt een overweldigend succes!

In de korte tijd dat wij publiciteit aan onze actie hebben gegeven, is er een stroom van reacties op gang gekomen. Mensen die zich in willen zetten door zelf acties op touw te zetten om geld bijeen te brengen voor de verwenweek. Mensen die zich opgeven als vrijwilliger. Mensen die vrouwen opgeven om verwend te worden.

De eerste verwenweek is vol. Er zijn twintig vrouwen aangemeld.

Ontroerende verhalen van sterke vrouwen die de strijd met borstkanker leveren. Verhalen geschreven door mensen die deze vrouwen opgeven voor de verwenweek. Ieder verhaal is anders maar er is een gemeenschappelijke deler. Deze vrouwen staan symbool voor alle mensen die vechten tegen kanker. De moed, het doorzettingsvermogen, de angst en frustratie. Niet alleen voor de slachtoffers, maar ook voor familie en vrienden.

Van 4 tot 8 april 2011 gaan wij deze vrouwen in de watten leggen, naar hun verhalen luisteren en samen met hun kijken naar wat ze nodig hebben om hun lichamelijke, maar ook geestelijke gezondheid weer op peil te brengen. Frie-Vit heeft veel expertise en ervaring in huis, maar we kunnen het niet alleen. Heb jij tips of wil je je aanmelden als vrijwilliger tijdens deze verwen week? Neem dan contact met ons op!

Kijk op www.frie-vit.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)