Cursus Voetreflexmassage

Wegens groot succes is er weer een cursus voetreflexmassage bij Frie-vit in Sint Annaparochie!

In een dag leert u de basisbeginselen van voetreflexmassage. Het is voor iedereen handig om binnen je eigen kring kleine problemen op te lossen. Vooral kinderen reageren snel en effectief op een behandeling.

Voor ouders is het kunnen geven van een voetreflexmassage een super handige methode om op een gezonde en natuurlijke manier je kind te helpen.

Voetreflexmassage is een uiterst effectieve natuurgeneeskundige therapie.In deze praktische cursus leert u de lichaamsdelen en organen terug te vinden in de voeten.

Voetreflexmassage kan, mits onder deskundige leiding, door iedereen worden geleerd.Het is een praktische cursus. U leert de basistechnieken en de topografie van de voeten. De cursus is bedoeld om binnen uw eigen kring kleine lichamelijke en geestelijke ongemakken te verhelpen. Denk hierbij aan verstopping, verkoudheid, keelpijn, buikpijn, hoofdpijn, slapeloosheid, enz. Natuurlijk is voetreflexmassage ook een probaat middel voor ontspanning.

Nadrukkelijk wil ik stellen, dat het geen cursus is om voetreflexmassage min of meer beroepsmatig te gaan uitoefenen. De cursus wordt gegeven door Tineke van der Woude. Zij werkt al meer dan 20 jaar in haar praktijk met o.a. voetreflexmassage.

Datum: vrijdag 19 oktober van 9.00 tot 16.00 uur
Kosten 95 euro, inclusief cursusboek, koffie en thee en lunch
Meer informatie en/ of opgave: www.frie-vit.nl, frie-vit@frie-vit.nl
tel. 0518-401094

Frie-vit
De brug naar een optimaal leven!

Ga naar Frie-vit ContactformulierGa naar Frie-vit Aanmeldformulier Ga naar Frie-vit Home-pagina

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)