Chlorella is een hoogwaardig voedingssupplement

Biodetox Chlorella 360 tablettenHoogwaardig voedingssupplement met een duidelijke geneeskrachtige werking. Om goed gezond te blijven hebben we vitamines, mineralen en sporenelementen nodig.

Zonder voldoende noodzakelijke voedingsstoffen kan een gezond lichaam niet voortbestaan. Veel ziektes wordt veroorzaakt door onvolwaardige voeding, gifstoffen, lucht en waterverontreiniging en stress.

Ziekte hangt samen met tekorten van de noodzakelijke voedingsstoffen.

Chlorella is een alg

Chlorella is een eencellige alg en is microscopisch klein. De alg bestaat uit 3 lagen, waarvan de buitnste buitengewoon sterk is. De stoffen die zich in de celwand van de chlorella bevinden kunnen zich goed binden met zware metalen als lood, kwik en cadmium.

Hierdoor heeft de chlorella dus een heel sterk reinigende werking.  Daarnaast vergemakkelijkt chlorella het verteren van voedingsstoffen als eiwitten en remt het de groei van ongewenste bacteriën. Het maakt bloed krachtiger helpt je calcium huishouding op peil te houden en verbeterd de opname van ijzer.

Clorella geeft weer energie en helpt bij voor- en najaarsmoeheid.  Het versterkt je afweersystheem, geeft allergieën minder kans en helpt je snel opknappen na ziekte. Chlorella werkt bloedzuiverend, ontslakkend en darmreinigend.

Er zijn geen bijwerkingen, ook niet bij een hoge docering.  Wel kun je bij aanvang lichte ontgiftingsverschijnselen krijgen. Zoals lichte hoofdpijn, winderigheid, stinkende ontlasting. Met goed drinken en bewegen gaat dit snel weer over. Met Chlorella wordt de kans om ziek te worden in belangrijke mate verminderd!

Om jong en fit te blijven mag Chlorella worden aanbevolen. Chlorella is een betere steun dan welk stimulerend middel om de weerstand weer in een optimale conditie te brengen, omdat omdat het de meest complete voeding is.

Bij het regelmatig of intensief beoefenen van sport, is het een aanrader. Vegetariërs kunnen zich met Chlorella dagelijks van voldoende voedingswaarden verzekeren, vooral proteïnen en ijzer.

Veel klachten kunnen worden samengevat onder ouderdomsklachten, of verergeren en overlappen elkaar door de gevolgen van ouderdom. Om de processen van ouderdom te vertragen mag Chlorella duurzaam worden gebruikt in een dagelijkse dosering.

Chlorella en de Acai bes

Kortom, is chlorella een aanrader voor jong en oud.  Tevens zou je eens na kunnen denken over de Acai Bes. Ook deze zit vol antioxidanten, is een goede voedingsbron engoed te gebruiken naast de Chlorella.

Helaas is het verhaal dat je van het supplement gemaakt van de Acia bes, enorm kunt afvallen niet waar. Het zou te mooi zijn voor woorden als je af kon vallen van een supplement. Als je naast je supplementen geen goed voedingspatroon hebt, zul je niet afvallen.

Zowel Chlorella als de Acia bes is van waarde voor alle vitaminen die je nodig hebt.

Bestel nu de Biodetox Chlorella tableten bij Detoxkuren.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)