Bloed en feces onderzoek

Meten is weten!
Bij Frie-Vit kunt u een “ APK-test” laten doen om uw gezondheid zichtbaar te maken.

Voelt u zich al langere tijd niet fit, bent u vaak moe? Hebt u vage klachten of zit u niet lekker in uw vel en wilt u eindelijk wel eens weten wat er aan de hand zou kunnen zijn? Wijst regulier onderzoek niets uit of wilt u liever geen chemische medicatie nemen. Wij helpen u de oorzaak op te sporen en op een natuurlijke manier gezond te worden en te blijven.

In het kort. Veel mensen hebben vage, maar erger, ook chronische klachten zoals kaakholte ontsteking, fibromyalgie achtige klachten, pijnlijke gewrichten, hoofdpijn, vermoeidheid en een niet fit gevoel. Mensen lopen soms al jaren onder behandeling van een arts terwijl de oorzaak van de klacht niet ontdekt wordt. Ook worden bepaalde pijn- of vermoeidheidsklachten soms niet voldoende serieus genomen of is er geen behandelwijze voor bekend.

Ziekten of klachten overvallen ons soms als een donderslag bij heldere hemel, maar ze ontwikkelen zich langzaam en vaak onzichtbaar. Het lichaam wil zichzelf altijd in balans houden en geeft een signaal als er iets aan de hand is

Meten is weten.

Hoe gezond we ook leven, vaak hebben wij te weinig van bepaalde stoffen zoals eiwitten, vitaminen en mineralen. Door specifieke onderzoeken kunnen we precies te weten komen waar deze tekorten zich bevinden. Is de uitslag bekend dan maken een plan om deze tekorten in de juiste volgorde weer aan te vullen. Op deze manier hersteld het lichaam en klachten verdwijnen vaak als sneeuw voor de zon.

Wij kunnen helpen als u voelt dat u fysiek, mentaal en emotioneel niet optimaal functioneert en als u gebruik wilt maken van een natuurlijke benadering om uw gezondheid te bevorderen. Een preventief of vroegtijdig onderzoek, zowel voor mensen met (vage) klachten als voor degenen die willen weten hoe hun gezondheid ervoor staat, is een gezondheidsanalyse zeer waardevol.

Een bloed –of feces (ontlasting) onderzoek laat de oorzaak van uw huidige klachten zien en biedt zelfs de mogelijkheid deze succesvol te behandelen!

Het laboratorium.

Frie-Vit werkt samen met het onderzoekslaboratorium RP Vitamino dat is gevestigd in België en op internationaal niveau samenwerkt met artsen en therapeuten. De missie van dit gerenommeerde bedrijf is het samenbrengen wij de complementaire geneeskunde en de reguliere geneeskunde met als een doel: De gezonde mens

Wat is het verschil met een standaard onderzoek?

Iedereen kent het standaard bloedonderzoek. Hierbij worden een aantal buisjes bloed afgenomen en deze worden vervolgens opgestuurd naar een laboratorium. Daarna wordt door middel van computers het bloed geanalyseerd en onderzocht op diverse afwijkingen. Door het gebruik van technologie worden er gemiddelde waarden berekend en wordt er algemeen gekeken naar het bloed. Helaas ziet men dan niet de specifieke kenmerken in het bloed. Zo kan het zijn dat je vier keer bloed prikt, je helemaal gezond wordt verklaard terwijl je al weken niet meer uit bed kunt komen. Het verschil tussen een standaard onderzoek is dat er op een andere manier wordt gekeken naar ziektes, infecties, bacteriën en tekorten van essentiële stoffen zoals o.a. vitamines, mineralen en zouten. Door deze andere kijk op het bloed en feces en komen veelal verassende uitkomsten tevoorschijn. Wat een standaard bloedonderzoek niet laat zien kan door middel van verschillende, meest moderne onderzoekstechnieken bij RP Vitamino, nu wel aan het licht komen. Behalve bloedonderzoek kan er ook feces (ontlasting) onderzoek worden gedaan.

Hoe gaat dit onderzoek in zijn werk?

Bloedonderzoek:
Het enige wat nodig is voor een bloedanalyse zijn een paar druppels bloed. Daarom krijgt u ook alleen een klein prikje in één van uw vingers. Dit wordt opgestuurd naar het onderzoekslaboratorium. Binnen een week is de uitslag bij ons binnen en wordt er een afspraak gemaakt om samen te kijken naar wat er aan het licht gekomen is. Als dit nodig is maken wij samen met u een behandelplan.

Feces (ontlasting) onderzoek:
De volgende handelingen moeten zo spoedig na de productie van de ontlasting uitgevoerd worden.

· vang wat ontlasting op met behulp van een stuk toiletpapier en doe wat ontlasting in het hiervoor bestemde potje. Dring daarbij door tot liefst in het inwendige van

de ontlasting indien deze in vaste vorm is. Zorg ervoor dat de buitenkant van het potje schoon blijft;

· Voorzie het potje van uw naam, geboortedatum en datum waarop u het vult.

Het liefst ontvangen wij het monster zo vers mogelijk.

· Bewaar het potje met de ontlasting in de koelkast als dit niet meteen kan worden afgegeven;

· Lever het potje met ontlasting weer bij Frie-Vit in.

Binnen een week is de uitslag bij ons binnen en wordt er een afspraak gemaakt om samen te kijken naar wat er aan het licht is gekomen is. Als dit nodig is maken wij samen met u een behandelplan. Wij adviseren daarna een afspraak maakt met de diëtiste, voor een voedingsadvies waarmee u in de toekomst problemen kunt voorkomen.

De kosten
basis screening van het bloed zijn €135,00
basis screening van feces (ontlasting) zijn €275,00

Download hier de PDF folder van het fecesonderzoek.

Download hier de PDF folder van het bloedonderzoek.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekten!

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)