Bestel nu voordelig Chlorella tabletten bij Detoxkuren.nl

Bestel uw Chlorella tabletten bij Detoxkuren.nl100% pure Chlorella

Als je iemand vraagt wat is het belangrijkste in je leven is het antwoord unaniem: Gezondheid!

Er zijn natuurlijk vele manieren waarop jezelf kunt zorgen voor een optimale gezondheid, maar het is een fantastische wetenschap dat je op een hele simpele manier jezelf vitaal en energiek voelen door dagelijks 100% Chlorella in te nemen.

Er wordt veel van ons lichaam gevraagd in de huidige jachtige samenleving. Steeds meer mensen zich lusteloos, vermoeid en uitgeblust. Als we hierbij ook nog eens de stress, de giftige stoffen waaraan we bloot staan en de vaak niet al te gezonde manier van eten bij optellen, is het logisch dat we onszelf uitgeput voelen.

Dit kan gemakkelijk anders!

Jezelf vitaal en energiek voelen ligt binnen handbereik in de vorm van Chlorella. Er zijn honderden wetenschappelijke verslagen uit Japan en de VS over de grote voordelen van Chlorella.

Het lijkt een wondermiddel voor de heropbouw en in stand houding van de optimale gezondheid! Het is niet voor niets op dit ogenblik is Chlorella het meest verkochte gezondheidsvoedingsmiddel in Japan. Zo langzamerhand dringt ook de betekenis die Chlorella kan hebben voor de gezondheid in Europa door.

Chlorella stimuleert de spijsvertering, vermindert het hongergevoel, belast de maag niet omdat het voor 100% natuurlijk Chlorella verbetert de samenstelling van je bloed.

De structuur van bladgroen komt sterk overeen met Hemoglobine. Deze rode kleurstof is het hoofdbestanddeel van je rode bloedlichaampjes en zorgt voor zuurstof opname in je longen en vervoert dit weer verder naar alle cellen van je lichaam. Meer zuurstof geeft meer energie, een fitter gevoel en een groter uithoudingsvermogen.

Bestel nu Chlorella van Biodetox (360 tabletten voor 26,- euro) bij Detoxkuren.nl

Chlorofyl wordt dan ook wel eens ‘Het Groene Bloed’ genoemd. Chlorella bevat percentagegewijs het hoogste gehalte aan bladgroen van alle planten op aarde. Dit bladgroen heet Chlorofyl en heeft de speciale eigenschap die planten in staat stelt om zelf voedingsstoffen uit zonlicht te produceren. Ook voor je lichaam is dit een zeer nuttige voedingsstof.

Chlorofyl is een van de sterkste ontgiftingsmiddelen, tot op celniveau, die de mensheid kent. Chlorella verbetert je doorbloeding. Chlorofyl versterkt de hartfunctie, maakt de haarvaten wijder en kan het cholesterolgehalte in je bloed verlagen. Dit verkleint je kans op allerlei hart- en vaat- ziektes.

Chlorella versterkt ons immuunsysteem en bevat meer dan 20 essentiële vitaminen, mineralen en aminozuren zoals B1, B2, B3, B6, B12, Calcium, Magnesium (antistress), C, E, Lysine, Tryptofaan, Arginine etc.

Chlorella bevat ook het hoogste percentage (7%) Chlorofyl op aarde. Chlorella bevat 50-60% aan eiwitten. Deze zijn nodig om uw vezels zoals de huid mooi en gezond te houden en zo nodig te herstellen.

Neutraliseerd lichaamsgeur Chlorella is rijk aan DNA en RNA, waardoor uw cellen zich beter kunnen beschermen tegen aanvallen van virussen, bacteriën, schimmels en parasieten. Mondgeuren en andere vervelende lichaamsgeuren worden meestal veroorzaakt door een overmatige groei van kwaadaardige bacteriën in de maag en/of de darmen. Chlorofyl elimineerd deze nare lichaamsgeurden door zijn krachtige antibacteriële werking.

Chlorella zorgt voor je darmen Chlorella verhoogt het vermogen van je lichaam om weefsels te herstellen en te genezen. Vermeerdert groeisnelheid van de gunstige darm-bacterie Lactobacillus met maar liefst 400 procent.

Chlorella en enkele andere algen zijn de enige plantaardige bronnen die een beduidend grote hoeveelheid B12 bevatten. Hoog eiwitgehalte: vlees, vis, kip bevatten 18 tot 25% eiwit, gedroogde Chlorella bevat 60% eiwit.

Eén eetlepel Chlorella voorziet 320% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid ijzer en 120% van calcium. Vitamine A, foliumzuur, niacine, zink.

De effecten van Chlorella:

 • Zuivert het bloed.
 • Ontgift, ontslakt en reinigt het hele lichaam.
 • Voor een gezonde darmflora.
 • Zorgt voor een optimale stoelgang.
 • Herstelt weefsels en cellen.
 • Houdt het calciumgehalte op peil.
 • Bevat vitamine B12, ideaal voor vegetariërs.
 • Een beter zuurstof opname in het bloed.
 • Een betere opname van ijzer in het bloed.
 • Beschermt het lichaam tegen schadelijke stoffen.
 • Geeft een gave huid.
 • Helpt bij haaruitval en afbrokkelende nagels.
 • Vertraagt de gevolgen van het ouder worden.
 • Geeft een betere conditie.
 • Veilig bij zwangerschap.
 • Geeft betere prestaties bij sport en fitness.
 • Verbetering weerstand.
 • 100% natuurzuiver & veilig.

Bestel nu Chlorella van Biodetox (360 tabletten voor 26,- euro) bij Detoxkuren.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)