Ageeth van der Veen Verhagen

Klassiek Homeopaat

* Klassieke Homeopathie
* Acute Homeopathie
* Hooikoorts / Allergie
* Kinderwens
* Ontstoren van vaccinaties

Geboren in 1963, moeder van 4 prachtige kinderen, getrouwd met Roelof van der Veen. Na de Mavo en Havo opleiding heb ik gekozen voor een medische opleiding. Aan de hand daar van ben ik lange tijd werkzaam geweest op het laboratorium van MCL Noord.

Daarna heb ik verschillende banen gehad. Door mijn kinderen kwam ik bij een homeopaat terecht. De enorme verandering die de homeopathie te weeg bracht heeft me aangezet tot de studie voor homeopathie. Zes jaar ben ik op en neer gereisd naar Meppel, waar ik in 2000 afgestudeerd ben als klassiek homeopaat. Vanaf 1999 ben ik werkzaam als homeopaat. Het eerste jaar onder super visie, na mijn afstuderen alleen in mijn praktijk in Sint Annaparochie.

De homeopathie heeft mij als mens veranderd en geraakt. De veranderingen die je ziet bij de kinderen en volwassenen die bij me komen is nog steeds wonderbaarlijk mooi. Zowel de diepe klachten als de griep en oorpijn is fantastisch om op te lossen. Ik denk dat ik kan zeggen dat, na mijn gezin, mijn werk mijn grootste passie is. De mens zien in zijn geheel, psyche en lichaam, alles hoort bij elkaar en kun je niet los van elkaar zien. In mijn praktijk, neem ik uitgebreid de tijd naar je te luisteren en je klachten in perspectief te zien. De zoektocht naar het juiste middel, is nog steeds fascinerend. Maar om de mensen weer op te zien bloeien is het mooiste cadeautje wat je kunt krijgen.

Het samenwerken met mijn collega’s binnen Frie-vit heeft me ook goed gedaan. Het onderlinge contact en overleg, geeft me de kans nog beter mijn werk te kunnen doen. De mensen die onder behandeling van ons alle drie zijn, zien we nog sneller opknappen. Dat we ons team nu al uitgebreid hebben met een opvoeddeskundige, maakt dat we (bijna) alles in huis hebben. De samenwerking maakt onszelf en Frie-vit sterk. Buiten ons vieren hebben we nog een netwerk van mensen waar we gebruik van kunnen maken. Tevens steken we veel energie in onze trainingen. De meeste bedrijfstrainingen doen we samen. En ieder heeft op haar eigen gebied natuurlijk haar specifieke trainingen. Zo geef ik de homeopathie cursussen. Dit is super leuk, en ik kan ook niet meer bedenken hoe het leven was, VOOR de homeopathie. Door deze zelfde cursus, ben ik ook aangezet om klassiek homeopaat te worden. Kijk maar eens of het wat voor je is. En zeker voor je kinderen of klein kinderen is het een uitkomst als je de basiscursus, en misschien zelfs een jaar later de vervolgcursus hebt gedaan. Het maakt het leven een stuk aangenamer en gemakkelijker.

Tevens heb ik de Detox op mijn schouders genomen. Ook dit is prachtig om te doen, en sluit in z’n geheel aan op de homeopathie, en mijn homeopathische denkwijze.

Ik hoop dan ook je te kunnen ontmoeten in ons fijne warme pand. In een prettige en gemoedelijke sfeer.
En wat voor vragen je ook hebt, dat maakt niet uit, maar stel ze zeker.

Frie-vit
De brug naar een optimaal leven!

Ga naar Frie-vit ContactformulierGa naar Frie-vit Aanmeldformulier Ga naar Frie-vit Home-pagina

One Response to Ageeth van der Veen Verhagen

10 Tips Om Meer Uit Je Gezondheid Te Halen!

Ageeth van der Veen Verhagen & Tineke van der Woud

Medewerkers

Contact

Algemeen contact adres:
van Harenstraat 77
9076 BZ Sint Annaparochie
tel. 0518-401094
info@frie-vit.nl

Ageeth van der Veen
Praktijk Klassieke homeopatie
Burg. Albardastraat 4
9076ET Sint Annaparochie

Tineke van der Woude
Registertherapeut - counseller - coach
Van Harenstraat 77
9076BV Sint Annaparochie

Neem contact op met Frie-vit
detoxkuren

Huisregels

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Er wordt bij niet tijdig afzeggen een consult in rekening gebracht. Ieder van ons werkt vanuit de beroepscode en heeft geheimhoudingsplicht. (meer info....)